Колкото и странно да звучи, Аржентинската футболна федерация не уволни

...
Колкото и странно да звучи, Аржентинската футболна федерация не уволни
Коментари Харесай

Аржентина шокира: Сампаоли остава!

Колкото и необичайно да звучи, Аржентинската футболна федерация не уволни селекционера на националния тим Хорхе Сампаоли, макар неуспеха на "гаучосите " на Мондиал 2018. Президентът на федерацията Клаудио Тапия се е срещнал с 58-годишния експерт и двамата са разговаряли повече от час. Малко по-късно стана ясно, че Сампаоли резервира поста си, най-малко към този момент.

Една от аргументите, съгласно аржентинските медии, е изненадващата оставка на наставника на националния отбор до 20 години Себастиан Бекачече. Той е приел офертата на Дефенса и Хустисия, а от федерацията са взели решение на идния шампионат във Валенсия тимът да бъде воден от Сампаоли.

В края на юли изпълнителният комитет ще се събере още веднъж, като ще даде оценка на досегашната работа на Сампаоли. Тогава ще се разбере дали той ще продължи да води двукратните международни първенци.

Аржентина отпадна на осминафиналите на Мондиал 2018 след загуба от Франция с 3:4. Преди това Лионел Меси и компания с тъга преодоляха предварителната група.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР