Колкото и стилен да е интериорът в дома ви, само

...
Колкото и стилен да е интериорът в дома ви, само
Коментари Харесай

9 неща в къщата, които издават немарливата домакиня

Колкото и моден да е интериорът в дома ви, единствено няколко дреболии могат да покажат на гостите ви, че сте нехайница. И въобще не става въпрос за отпадък или каша. Съвсем елементарните интериорни предмети могат да ви предадат с главата.

Нека да разберем какви неща е по-добре да не се съхраняват в къщата, с цел да не се смятат за бедна стопанка.

1. Домакинско съоръжение

Боклуците, пръснати из цялата къща, в този момент не ги обсъждаме. Говорим за единични неща, разхвърлени на места, които скапват цялата панорама. Съхранявайте всичките предмети за бита (парцали, мопове, гъби) на едно място зад непрозрачна врата. Следете кухненските кърпи и ръкохватките да бъдат чисти.

2. Луксозните и богати детайли, които не се съчетават

Ремонтът в жанр “луксозно и богато ” наподобява зле, в случай че жилищната повърхност е 50 квадратни метра. Или се изнесете, или променете усетите си. Така наречената еклектика, която съчетава няколко стила в интериора, също закупи известност. Въпреки това, постоянно този метод на оформяне на жилищно пространство е по-скоро като липса на усет на домакина.

3. Стари мебели и липса на ремонт

Тук не става въпрос за винтидж мебели, а за руските мебели, които наподобяват скучни. Със сигурност в мебелния магазина ще намерите доста налична подмяна на остарелия долап за рационална цена.

Същото важи и за „ бабиния “ кристал. Най-често не наподобява като безценен, а като нещо остаряло, пожълтяло и покрито с прахуляк. Сега на пазара има толкоз доста красиви, необикновени дизайнерски лампи! Защо да разваляте интериора с отпадъци?

4. Купища вестници, списания, постери и плакати

Имате неприятен усет, в случай че пазите вестници и списания. Периодичните издания са предопределени да прочетете обявата и да я хвърлите в кошчето. Защо ви трябват купища остарели вестници и списания?

5. Избледнял текстил и мазни мебели

Избледнелите пердета, покривки и килими – всичко това демонстрира немарливостта на една стопанка. Както и мръсните тапети към контактите и превключвателите. Внимателно следете тези нюанси и навреме сменяйте плата, който е изгубил външния си тип.

Същото важи и за мазните мебели. Ако не може да се почистят, изхвърлете ги без страдание.

6. Ненужни движимости

Всички типове фигурки, кутии, скулптури могат умерено да се нарекат “прахоуловители ”. Не ги трупайте в жилището. Оставете единствено тези, които са изключително скъпи за вас. Евтините джунджурии провокират разубеждаване. Езотериците също настояват, че те лишават нашата сила. Дали не са мотив за изчистване на пространството?

7. Висящи кабели

Кабелите, които се виждат, не наподобяват доста естетически. Сега има доста способи да ги скриете и ние сме сигурни, че ще намерите алтернатива както за бюджета, по този начин и за душата.

8. Увехнали цветя

Живите цветя изпълват къщата с цвят, мирис и позитивна сила. Не можеш обаче да кажеш същото за изсъхналите букети. Отървете се от тях без страдание, увехналите растения по фън шуй не се предлагат да се държат вкъщи, защото те ни лишават силата.

9. Старо пиано

Много хора към момента пазят остарялото пиано, даже и никой да не свири на него. Ако не сте отваряли капака на инструмента от няколко години, махнете го. Пианото заема доста място и е обемно, а въобще не е рационално да заемате място в дребния апартамент с ненужни предмети.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР