Колкото и старомодно да звучи, винаги сме смятали, че когато

...
Колкото и старомодно да звучи, винаги сме смятали, че когато
Коментари Харесай

Какво направиха Никол Кидман и съпругът й

Колкото и старомодно да звучи, постоянно сме считали, че когато си известна персона с въздействие върху публичното мнение, би трябвало да използваш тази " мощ " деликатно. Има доста звезди, които са добър образец за последното.
 Никол Кидман, Зак Ефрон, Джоуи Кинг и неозаглавената сантиментална комедия на Netflix, в която ще вземат участие
Никол Кидман и Зак Ефрон дружно в сантиментална комедия

Неочаквано добра композиция

И Никол Кидман е една от тях.

55-годишната актриса разгласява в профила си в Instagram своя фотография с най-новия документ, с който се е сдобила - за оказване на първа здравна помощ. Тя написа, че това са скъпи умения, които ти разрешават да реагираш, когато някой е потърпевш, а колата за спешна помощ още е на път.

" Със фамилията ми се сертифицирахме предходната седмица, тъй като в никакъв случай не знаеш по кое време ще се случи незабавен случай и кой ще бъде обиден ", добавя Кидман.

Публикацията й е получила близо 90 хиляди лайкове, а измежду коментиралите я са сътрудници на актрисата като Мишел Пфайфър и Наоми Аки. Много други хора споделят, че ще последват образеца й и ще запишат курса, който е разполагаем през.

Кидман и 54-годишният артист Кийт Ърбън са женени от 2006 година Двамата имат две дъщери, родени надлежно през 2008 година и 2010 година Явно четиричленното семейство е изкарало дружно курса за първа помощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР