Колкото и разочаровани да са почитателите на Андреа Банда, стана

...
Колкото и разочаровани да са почитателите на Андреа Банда, стана
Коментари Харесай

Андреа Банда скъса с Гала

Колкото и разочаровани да са феновете на Андреа Банда, стана ясно, че тя няма да се върне още веднъж в предаването „ На кафе “, в което влизаше и излизаше от време на време тя поради прочувствени и физически неразположения, породени от Бърнаут, ту поради промяна на концепцията на рубриките й…

Андреа Банда разкрива, че не тя е блъснала брадвата в връзките, добавя, че по-скоро било като разкъсване.
Не крие, че честите промени на функциите й в предаването, не били по усета й, макар че била щастлива от това да прекарва толкоз време в компанията на дамата с най-вече жив ефир – Гала.

Тя първо водеше кинорубрика, която след това бе трансферирана на Стаси Кара. След това се причисли към панела на коментаторите, само че като че ли още веднъж остана настрана и като че ли мъчно се преборваше да вземе думата. 

Лутането й в предаването, съчетано с рекламирането на всевъзможни артикули в обществените мрежи в един миг бе в допълнение усложнено от Бърнаут-а, който й връхлетя и съумя да я изкара от нормалния й темп.
Тя така и така страда от бодърствуване, откогато се помни, само че показва, че в този момент казусът се задълбочил още повече. Стигнало се до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие в продължение на месеци.

Сякаш това не й стигаше, а й се наложи да се бори с меланхолия и тревога, което в последна сметка й сътвори освен прочувствен, а и физически дискомфорт. Това беше и повода за изгубването й от ефира на „ На кафе “ в разгара на сезона през предходната година.
И до момента в който всички се чудеха какво се случва с нея, тя изкара 10-дневна лечебна стратегия „ План да бъда “ на кръстницата си Биляна Савова. След това продължи да работи за възобновяване си и даже се върна още веднъж в предаването, само че не за дълго.

След лятната отмора, тя не се появи паралелно до сътрудниците си в новия тв сезон, което накара мнозина да се запитат дали въобще ще се появи. Тя споделя, че от дете си представяла по какъв начин прави шоу, разсмива хората и е част от нещо такова, само че би трябвало в действителност да й идва от вътрешната страна. Посочва, че по този начин и не съумяла да си откри мястото в предаването на Гала. 
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР