Той ще се снима доста по-близо, отколкото конкурентните му предавания

...
Той ще се снима доста по-близо, отколкото конкурентните му предавания
Коментари Харесай

Състезателка по петобой и кандидат-политик сред първите участници в “Игри на волята” 6

Той ще се снима много по-близо, в сравнение с конкурентните му излъчвания – на родното Черноморие. Очаква се фотосите на предаването да стартират тези дни – в средата на юни, когато и слънцето, и морските талази ще подготвят към рискови завършения. Вече станаха ясни и първите участници в “Игри на волята ” 6.

Сред най-атрактивните лица на тазгодишното издание се обрисуват състезателка по петобой, кандидат-политик и строител. Сериозна поръчка за победа дава младата вяра Изабела Здравкова. Дамата има зад тила си сполучливо довеждане докрай на езикова гимназия, само че дефинира себе като човек на спорта. Тренира лека атлетика и взе участие даже в интернационалните надпревари.

Неин сътрудник по битка за премията ще бъде Бисер Русимов от Бургас, прочут и с така наречен “патриотични ” политически възгледи. За присъединяване в “Игри на волята ” го надъхал негов другар, само че досега няколко пъти срещал отвод да мери сили в ефир. Един от първите, спечелили място в сезон 6, е и строителят Георги Гешев. За момента той си има забележителна поддръжка от почитатели, които недоволстват, че на мястото му към този момент са се появявали единствено моделки и инфлуенсърки.

“Игри на волята ” 6 започват и със особено издание All Stars. Тук към този момент ще се включат шестима някогашни участници от предходните сезони – Филип Атанасов – Фифо, Джералдин Тодорова, Алекса Ерски, Димитър Морунов, Михаела Тодорова и Андрей Гридин.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР