Колкото и праведно да живее човек, недоброжелатели и завистници все

...
Колкото и праведно да живее човек, недоброжелатели и завистници все
Коментари Харесай

Надежден метод за избавление от чуждата завист

Колкото и праведно да живее човек, недоброжелатели и завистници все ще се появят на пътя му. Такава е човешката природа. Лошите думи, изречени със зли планове, могат да наранят. Следователно би трябвало да можете да се предпазите от сходно въздействие. Баба ми доста от дълго време ме научи по какъв начин да употребявам солта за обезвреждане на завистта. Този елементарен и на пръв взор доверчив способ работи безотказно.

Солта се употребява в вълшебен ритуали от антични времена, най-често за отбрана и филтриране. Нейната елементарност и специфични свойства са я създали едно от най-ефективните средства в ритуалите. Само една щипка сол ще разтвори всяко зло.

Важно е да изберете вярното време за ритуала. Не забравяйте да извършите това на намаляваща луна. В този интервал е най-добре да се отървете от всичко излишно. Изберете вечер, когато ще сте сами у дома.

Вземете щипка сол с лявата си ръка и я хвърлете през прозореца, като казвате: „ Ще махна с ръка ще изхвърля злото. Който ми е поискал зло да се върне при него изцяло. Нека непотребното се почисти от живота ми! “

Повторете тези думи три пъти. След това вземете монета и я хвърлете зад тила си, казвайки „ платено “. Не забравяйте да употребявате монета от парите, които сте спечелили сами. Това е целият обред за обезвреждане на завистта.

Усетете по какъв начин всички неприятни неща ви напущат. Представете си по какъв начин всички зли думи и недобри погледи като че ли се откъсват от вас и изхвърчат през прозореца след солта.

Ритуалът оказва помощ в случаите, в които изпитате отрицателно въздействие върху себе си. В последна сметка се случва да се почувствате зле след диалог с някой човек. Изглежда неуместно, само че не би трябвало да си затваряте очите за това. В последна сметка със своята злоба и ненавист хората могат даже неумишлено да ви повлияят. По-добре е да се отървете от отрицателното, вместо да го натрупвате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР