Колкото и невероятно да ни се струва, нека предположим, че

...
Колкото и невероятно да ни се струва, нека предположим, че
Коментари Харесай

Тялото не е модна тенденция, че да го променяш спрямо стереотипите

Колкото и необикновено да ни се коства, дано предположим, че една жена има съвършено тяло. Добре, само че по какъв начин да разберем, че е идеалното за 2018 година?

Помните ли по какъв начин изглеждаше идеалът за женска физика преди 10 години, а преди 20? А по това време, когато бабите ни са били девойки?

Фитнес блогърът Кейси Хо взема решение да покаже по какъв начин "перфектното " женско тяло няма нищо общо едно с друго през десетилетията на последните 100 години.

Ако преди 15 години съвършенството беше да си слаба като Кейт Мос, то през днешния ден тази фигура въобще не се приема за секси, нали по този начин?

Вижте по какъв начин Кейси пресъздава критериите за женска хубост през годините в галерията ни ТУК

Чрез плана си фитнес блогърката желае да насърчи дамите да се стараят да бъдат най-хубавата версия на себе си, без да залитат в сляпо следване на стилните трендове. Тя прибавя, че всеки интервал си има своите знаци на сексапила и даже стилните марки имат много огромна виновност, тъй като вършат облекла, които да стоят добре на подобен вид физика, без да се преценяват, че всяка жена е друга и не може всички да имаме телата на избрана известна персона.

Кейси се надява дамите да поддържат телата си, да упражняват и да живеят здравословно, чувствайки се щастливи такива, каквито са. Без значение дали тялото им е пример за хубост, или не.

Към галерията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР