Колкото и куриозни да са, срещите с диви животни от

...
Колкото и куриозни да са, срещите с диви животни от
Коментари Харесай

Опасно или не - диво животно във влака

Колкото и куриозни да са, срещите с диви животни от всевъзможен тип крият опасности. Не са един или два случаите на хора, потърпевши поради любознанието си да " погалят " лъв или да отгледат в дома си малко мече.
 Реджина Келър от Вирджиния и голямата черна мечка, която се къпе в детски басейн
Мечката, която се изкъпа в детски басейн

Любопитна среща

А двама индивида в Австралия стигат до нови " небеса " - те вземат решение да превозят с трен птицечовка. Тя живее само в източната част на страната и е един от двата оживели типа еднопроходни животни - бозайник, който се развъжда посредством яйца. За протокола - другото е ехидната, още веднъж родом от Австралия.

Освен че има специфичен статут, птицечовката не е и толкоз безвредна, колкото допуска странната й осанка. Мъжките екземпляри разполагат с отровна жлеза в при задните крайници и нокти, посредством които употребяват отровата за самоотбрана.
 Снимка 613304

Камерите на гарата в Бризбейн са уловили двамата индивида да носят птицечовка, увита в хавлиена забрадка. По-късно във влака те са давали на някои от пасажерите да я галят, пишат от Военновъздушни сили. Макар самоличността на " похитителите " да е открита, полицията към момента не ги е разкрила.
 Снимка 613305

Когато бъдат открити, двамата са застрашени от санкция в размер на 430 хиляди австралийски $ (около 265 хиляди евро). Австралийските управляващи се надяват нито птицечовката, нито хората да са потърпевши физически по някакъв метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР