Колкото и късно да влезеш в политиката, никога не е

...
Колкото и късно да влезеш в политиката, никога не е
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Без да говори, Слави Трифонов каза, че не става за премиер

" Колкото и късно да влезеш в политиката, в никакъв случай не е късно да станеш за срам. За мен това е доста необичайно държание – когато бягаш от гласоподавателите и не искаш да застанеш с лицето си пред тях и не искаш да дадеш причини. Минава време и хората стопират да слушат политиците и почват да ги гледат какво вършат “. Така министърът на опазването на здравето в оставка проф.  коментира решението на " ИТН “ да върнат мандата незабавно, откакто им бъде връчен. Решението заяви през днешния ден Слави Трифонов през Фейсбук.
" Какво сподели той с този текст – че не става за министър председател. Второто е, че не може да сформира държавно управление и третото е, че е почнал да прави разликата сред " аз желая “ и " аз мога “. Важното е да бъдеш пореден и когато се бориш, с цел да спечелиш гласовете на хората, ти би трябвало да постъпиш отговорно “, добави Ангелов.
 Огнян Минчев: Действията на ИТН на всекидневен език се назовават изнудване Огнян Минчев: Действията на " ИТН " на всекидневен език се назовават изнудване
" Връщането на втория мандат от страна на Има Такъв Народ мощно редуцира опцията този парламент да излъчи каквото и да е държавно управление. Създаван...
Според него няма поредност в думите и дейностите на " Има подобен на народ ”. " Подкрепата в Народното събрание е доста видна, има над 160 депутати, които вземат решения под пара, за един ден. Тогава, когато си споделил на своите гласоподаватели, че се бориш да управляваш тази страна, би трябвало да носиш отговорност ", разяснява още министърът в оставка. 
За зелените коридори Ангелов увери, че те ще работят по време на празниците. " Работното време на пунктовете в страната може да бъде открито на уеб страницата на здравното министерство, разясни той ". Не е належащо авансово записване, разясни здравният министър. " Днес пристигна първата огромна доставка на иРНК ваксини – 138 000 дози на Pfizer. Нещо, което е заслуга на нашето държавно управление. Оттук нататък всичко е развой на организация. Ще има ваксини за всички искащи “, увери Ангелов.
По мотив имунизирането с „ АстраЗенека “ и решението на имунизационния щаб да даде опция на искащите, ваксинирани с първа доза на препарата, да си слагат втора доза от иРНК имунизацията, здравният министър посочи: " Принципът на деяние на всички ваксини е вкарване на така наречен " спайк “ протеин на вируса, който работи под формата на антиген, с помощта на който нашето тяло създава антитела, които се борят против вируса при бъдеща среща. Няма значение по какъв метод този " спайк “ протеин влиза в организма. От здравна позиция няма значение. Втората ваксина усилва образувалият се досега имунитет “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР