Колкото и добре да сте обзавели дома си, идва момент,

...
Колкото и добре да сте обзавели дома си, идва момент,
Коментари Харесай

5 начина, с които лесно и бързо ще освежите интериора в дома си

Колкото и добре да сте обзавели дома си, идва миг, в който ви се прищява да внесете повече прохлада , да разместите това-онова, да помислите за цветни акценти или щипка дизайнерски изискан.

За задачата не е нужно да стартирате дълъг ремонт, нито да харчите куп пари за скъпа украса. С малко ловкост и креативност можете бързо да освежите интериора , да добавите екзотика към старите мебели, даже да създадете ъгъл за релаксация.

Предлагаме ви 5 хрумвания, с които жилището ви ще стане по-уютно и ще наподобява актуализирано!

Осветителните тела , въпреки и постоянно подценявани, образно трансформират пространството и основават чувството за повече шир. Можете да извършите жилището по-светло като добавите настолни или нощни лампи с съвременни форми и стойки. С помощта на светлината безпроблемно отделяте зона за четене - покрай библиотеката в хола или до обичания фотьойл с комфортните подлакътници. Лампите и лампионите внасят романтика, а играта със светлината трансформира всяка стая освен в неповторимо помещение, само че и в същинско прекарване.

 d Videnov

Време е да замените старите одеяла и декоративни възглавници с нови. Това са аксесоарите за дома, които най-бързо се цапат, износват или просто омръзват. Освен това те в никакъв случай не са задоволително. Правилото е едно: колкото повече декоративни възглавнички, толкоз по-добре. Възглавници с разнообразни цветове, размери и десени, подредени по меката мебел или пръснати върху спалнята - за облягане, за мързелуване, за медитация или за гушкане. А студените зимни вечери имат потребност на първо място от ново пухкаво одеяло, чаша горещо какао и прекрасен филм.

 d Videnov

Заслужавате да сте щастливи притежатели на най-малко един пуф . Кой скрито не си мечтае за комфортен пуф, в който да потъне след работа, да си пусне обичаната музика и да се отнесе в приказни мечти? Защото пуфовете са направени точно за това – да ни трансфорат за момент в деца и да ни напомнят мекотата на спокойствието. Цветът избирате съгласно настроението, само че предлагаме жизнерадостните тонове на детството - наследник, розов, оранжев, зелен.

Картините са освен артистичен, само че и съобразителен метод да освежите домашния интериор без да се докоснете до четки и валяци за боядисване.

 D Videnov

Стените наподобяват по-добре, когато по тях има картини. И освен – домът става по-изискан, по-приветлив и по-гостоприемен. Както и самото изкуство, селекцията на картини е субективна, а това е отлично, тъй като изборът е огромен. Пасторални пейзажи, портрети, абстракции, черно-бели или цветни фотографии – зависи само от персоналния жанр, желания и цялостното обзавеждане.

Уютът и хубостта на всяко жилище се крият в детайлите, а също и в периодическото възобновяване на домашния интериор. В новата на Мебели Виденов са подбрани стотици продукти за украса, които изкушават със своето разнообразие и съвременен жанр. Дори няколко статуетки, изящни вази, грациозен свещник или стенен часовник ще трансформират жилището ви в благороден оазис, леговище на спокойствието или екзотично премеждие с тюрбани и тотеми, чувство за пролет и възприятие за младост. Продуктите в на Мебели Виденов са на налични цени, разпределени по категории за повече улеснение и нагледност. Колекциите от аксесоари за дома се допълват от време на време, с цел да можете да пазарувате качествено и удобно онлайн, без терзания за бюджета.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР