Колкото и да ви звучи като остаряло клише, Не си

...
Колкото и да ви звучи като остаряло клише, Не си
Коментари Харесай

Смехът и купонът в „Не си играй с огъня“ не спират и зад кадър (СНИМКИ/ВИДЕО)

Колкото и да ви звучи като остаряло факсимиле, „ Не си играй с огъня “ в действителност е най-свежото комедийно предложение на Парамаунт, което дава обещание да забавлява откровено и да открехне вратата към „ най-големите страхове “ на смелите огнеборци.

Членовете на най-елитния отряд пожарникари влизат в пряк конфликт с три диви хлапета, които ще преобърнат визиите им за непреодолими бедствия и рискове.

А на нас ще ни донесат доста смях и един автентичен кино сюжет.

По мотив наближаващата премиера студиото показва нов страховит материал, който ни среща с любопитни детайлности зад кадър и демонстрира, че освен пред камерата е занимателно.

Звездите от кино лентата споделят страстите си от снимачната площадка, а феновете ще видят най-несполучливите опити на актьорите да запазят хладнокръвие, когато всичко е просто смешно!

Начело на безстрашните пожарникари застава международната звезда Джон Сина, а измежду най-доверените експерти в екипа му са забележителните комици Кийгън-Майкъл Кий и Джон Легуизамо.

В „ Не си играй с огъня “ вземат участие още Джуди Гриър, Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг и други. Режисьор на кино лентата е Анди Фикман, а сюжетът е дело на Дан Юън и Мат Либерман. Но да не забравяме и Машър – правилният четириног другар и страж на пожарната, който ще се окаже и изменник заради слабостта си към деца.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР