Колкото и да сте състрадателни, ще трябва да помислите сериозно,

...
Колкото и да сте състрадателни, ще трябва да помислите сериозно,
Коментари Харесай

Град в САЩ с глоби за шофьори, които дават пари на просяци

Колкото и да сте състрадателни, ще би трябвало да помислите съществено, преди да дадете пари на просяци в Нюарк.
Полицията вкара санкции за водачи, създаващи опасности за сигурността и забавят трафика, като стопират, с цел да дават пари на просещите, съобщи БГНЕС.
" Хората са с положителни планове и желаят да оказват помощ, само че това основава проблем за сигурността ", сподели шефът на Обществената сигурност Антъни Амброуз. - Ние имаме просяци, които бродят по трасетата на натоварени изходни рампи по маршрут 280 или по автомагистралата „ Маккартър “, които заплашват личното си здраве. Преди седмица пешеходка бе убита на автомагистрала „ Маккартър “.
Полицията е написала повече от 90 санкции единствено за последните няколко седмици. Глобата е от 50 $ плюс правосъдните разноски.
Градските управляващи оповестиха, че всичко това е част от по-голям проект за подкрепяне на бездомните.
" Когато лидерът спре и даде пари на бедняк, той главно им оказва помощ да задоволяват неприятните си привички ", сподели Амброуз. " Искаме да спрем това, като в същото време предложим на тези просяци основна и значима помощ. "
„ Нюарк Хоуп Уан “ е полицейско мобилно звено, което се пробва да прибира просяците от улиците, като предлага услуги, с цел да им помогне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР