Колкото и да си мислим, че сме видели всичко от

...
Колкото и да си мислим, че сме видели всичко от
Коментари Харесай

Емили Ратайковски изпоти мрежата с чисто гола СНИМКА от банята

Колкото и да си мислим, че сме видели всичко от Емили Ратайковски, тя съумява да ни изненада безусловно всякога с все по-голата си и интимна фотография. Вече е ясно, че става въпрос за следващата ѝ фотография, на която е захвърлила безусловно всичките си облекла и гордо показва плътта и наедрелия си от бременността стомах, написа " Блиц ".

Сякаш след новината за бременността на модела, облеклата ѝ станаха изцяло непотребни, дали тъй като са ѝ умалели или просто се харесва повече без тях. Снимките ѝ напоследък са или единствено по сутиен или изцяло интимни и голи.

Ратайковски към този момент е в седмия месец. През всички седмици Емили на драго сърце документира всеки момент от бременността, без значение дали има облекла по себе си или не.

Преди дни тя качи чисто гола фотография, която реши да показа със своите 27 милиона почитатели в Инстаграм и с почитателите си по целия свят. Моделът си направи голо селфи незабавно след душ, насочвайки камерата към замъгленото огледало, вместо да се бори с резултатите на телефона.

Макар и с наедряло коремче, е невероятно да се откъснат очи от красивото тяло на модела.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР