Колкото и да се търси някакъв пробив и разлом в

...
Колкото и да се търси някакъв пробив и разлом в
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не сме имали един спокоен ден откакто сме влезли в управление

Колкото и да се търси някакъв пробив и разлом в нашата група и в последователността на нашата политика - такава няма. Има естествени връзки сред сътрудници, които включват разнообразни отзиви и това прави групата още по-силна. Иначе сме още при започване на ръководството и не сме имали един спокоен ден откогато сме влезнали в ръководство - избор на ръководител, комисиите, следва и бюджета. Това съобщи в ефира на кметът на София Васил Терзиев.

" Спаси София " няма да бъде съпротива в обединението, изясни кметът, само че призна, че избирането на ръководител на Общинския съвет въпреки всичко е дало опция работата да стартира, въпреки политическото опълчване да се е изострило:

" Никой не се изживява като съпротива - нито в обединението, нито в ръководството. Ние неведнъж сме заявявали, че макар всички компликации, ще намерим решения, които са в полза на софиянци. В последна сметка за това ни е гласувано доверие, само че сме длъжни да даваме подтекст за какво някои неща ще бъдат много по-трудни, в сравнение с би ни се желало и за какво зад лозунгите какъв брой доста обичат София и вършат за София, някои от политическите партии няма никаква същина в дейностите им ", сподели кметът на София.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР