Колкото и да се старае, на Антоанета Добрева, по-известна като

...
Колкото и да се старае, на Антоанета Добрева, по-известна като
Коментари Харесай

Нети пазарува като бабичка с чанта на колелца, за да щади кръста си

Колкото и да се старае, на Антоанета Добрева, по-известна като Нети – брачната половинка на Дони, й проличава, че към този момент не е първа младост. Макар пеещата актриса да опъва бръчките по челото си с ботокс, 48-те й години са изписани отдалеко по лицето й. Освен това вършат усещане и огромните торбички под очите, които дългокраката русокоска е заформила, а и кожата по бузите й е почнала да се отпуска.

 

И като че ли в унисон със застаряващото й към този момент лице, Нети от ден на ден щади и кръста си с напредването на годините и напоследък е почнала да пазари като бабите – заобикаля да мъкне тежки торби с покупки, по тази причина употребява чанта на колелца.

Тя се бе насочила дружно с чантата си към близкия хранителен магазин, само че преди да влезе се спря да побъбри със своя позната, която срещна инцидентно на улицата. Предвид обстоятелството, че Нети топлеше главата си с пухкава ушанка, а върху й бе нахлупила и качулката на дългото й до под коленете яке, издава, че е много зиморничава. Гърдите си пък бе защитила с пълен вълнен шал.

 

В пазарния ден брачната половинка на Дони бе заложила на високи, черни, лачени ботуши на невисок ток, с цел да й е комфортно да кръстосва с тях из зимна София.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР