Колкото и да се опитва да държи личния си живот

...
Колкото и да се опитва да държи личния си живот
Коментари Харесай

Камерън Диас в рядка публична поява със съпруга си и малката си дъщеря

Колкото и да се пробва да държи персоналния си живот настрани от публичното внимание, Камерън Диас мъчно може да остане незабелязана. И даже една елементарна неделна разходка със фамилията ѝ, се трансформира в любопитен миг за нейните многочислени фенове.

През уикенда Камерън бе уловена от папараци, до момента в който излизаше от заведение за хранене в Монтесито, Калифорния, съпроводена от брачна половинка си Бенджи Мадън и дребната си щерка Радикс.

На фотосите се вижда звездата от " Ангелите на Чарли ", която държи за ръката тригодишното дете, до момента в който то палаво подскача на паркинга на ресторанта. И дребната е толкоз игрива, че даже губи алените си обувки по път към фамилния автомобил. Ето за какво Камерън е принудена да я носи на ръце, до момента в който Бенджи държи обувките, написа Page Six.

Мадън и Диас вършат усещане и с очебийно небрежния си жанр - облечи напълно в черно, всекидневно облекло. 51-годишната актриса носи диоптрични очила, с черни рамки, а косата е прибрана елементарна опашка.

Явно когато излиза с дребната си щерка, Камерън Диас е на първо място майка и концентрира вниманието си върху грижите за детето, а не на външния си тип.

Актрисата и нейната половинка посрещнаха дребното си момиченце на бял свят през януари, 2020 година " Толкова сме щастливи, благословени и признателни да стартираме новото десетилетие с раждането на нашата щерка Радикс Мадън ", написа тогава Диас в Instagram, а малко по-късно изтри обявата.

Двойката остава и до през днешния ден дискретна за връзката си. Макар че, въпреки всичко от време на време леко открехва завесата към любовта си, споделяйки какъв брой щастливи се усещат от партньорството си.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР