Колкото и да съм дръзка, не бих посмяла да ви

...
Колкото и да съм дръзка, не бих посмяла да ви
Коментари Харесай

Кое е извратено в секса?

Колкото и да съм дръзка, не бих посмяла да ви споделя своите полови мечти. Не тъй като не умея да откровенича, по-скоро не съм сигурна, че на някого въобще това ще му свърши работа. Или пък няма да ме откри за превъзбудено перверзна? Или за завладяващо скучна в леглото.

Стане ли дума за креватни въжделения, кое може да се дефинира като обикновено?
Дали сътрудник, дегизиран като Люк Скайуокър, промушващ ни в унес с джедайския си меч, заблуждавайки се, че сме закостенелият му зложелател Дарт Вейдър, е прекомерно еднообразен скотски идеал? Или знойната химера за зъзнещата ни снага но Малката кибритопродавачка, стоплена от супергероичната пристрастеност на любовника, е най-малкото, което ни е нужно, с цел да избухнем в оргазмични пламъци.

Кое е извратено?
Доскоро менталните въжделения за господари и полови плебеи се кичиха със славата на неугодни за обществото леглови занятия. И, почтено казано, въобще не разбирам тая нервност по това бездарие „ 50 нюанса сиво “ - все едно нас в никакъв случай не са ни пляскали по задника, до момента в който вършим кекс, или не са ни настройвали зърната на честотата на радио „ Свободна Европа “. Наясно сме, че едно е да си измисляш разните му там „ откачености “, напълно друго е половите утопии да граничат с отклонения. Не е изключено размиването на границите да е предиграта сред дефиницията за фикция и незабранената телесна действителност.

Кои еротични копнежи са възможни и на кои е наложено ембарго?
Канадски учени си направиха труда да подложат на съкровен разпит над 1000 дами и мъже на възраст над 30 години, с цел да дефинират що е това полово отклоняване и кой е най-потърпевш от него. Фантазиите на господата са много по-китни, картинни и разюздани. Колкото и да са смели желанията на дамите, доста малко от тях биха дръзнали в реалност да ги осъществят. Изследването е изрично, че копнежът, обвързван с еднополово наслаждение, е в пъти повече, в сравнение с действителният брой на участниците в него, определили се като би- или хомосексуални. Повече от 30% от дамите желаят да вършат секс с жена, а всеки пети притежател на член има същите скотски щения към субект от неговия пол.
-----
52% от дамите си мечтаят да стигнат до оргазъм завързани. Процентът на същата плътска фантазия при господата е 46.
Фантазиите на 1/3 от дамите са свързани с филмирано домашно порно. Почти половината от господата си падат по същия култ.
10% от мъжете лелеят партньорката им да уринира върху тях. Дамите са много по-обрани във пикочогонното въжделение – единствено 3,5% желаят „ златен дъжд “.
Процентът на дамите, които желаят да бъдат доминирани, бити и принуждение по време на правенето на обич, е към 40.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР