Колкото и да ни се иска да игрнорираме подобни, уж

...
Колкото и да ни се иска да игрнорираме подобни, уж
Коментари Харесай

Тези кристали ще изгонят стреса и нещастието то дома ви!



Колкото и да ни се желае да игрнорираме сходни, сякаш суеверия не можем да не прибягваме от време на време към талисмани и кристали, които да ни носят шанс и някак да ни карат да се усещаме по-спокойни.

Ето тези пет кристала ще свършат съвършена работа тъкмо с тази цел.

СИН ДАНТЕЛЕН АХАТ

Синият дантелен ахат е превъзходен камък, в случай че редовно сте подложени на стрес. Смята се, че този кристал гълтам негативната сила и по този начин успокоява. Единият вид е да вземете два сини дантелени ахата и да ги стиснете в ръце, като леко притворите очи и дишате надълбоко. 
 С този камък в портфейла ви ще завали дъжд от пари по вас! С този камък в портфейла ви ще завали дъжд от пари по вас!
Кристалите на цитрина безспорно са едни от най-мощните минерали, с които можете да работите, с цел да притегляте пари. Цитринът, камъкът...

Лепидолитът също е кристал, който ще ви помогне против напрежението в напрегнатото всекидневие. Интересното при него е, че съдържа литий, вещество, което в медицината се употребява за усмиряване на нервите. Лепидолитът оказва помощ за възобновяване на вътрешния баланс. 

ДАНБУРИТ

Според експерти в региона, данбуритът е измежду най-мощните кристали на планетата. Когато приказваме за лишаване на негативна сила, това е най-подходящият кристал, изключително в случай че дълго сте натрупали в себе си стрес и негативизъм.
 5 кристала, които ще привлекат доста обич към вас! 5 кристала, които ще привлекат доста обич към вас!
Всеки кристал има неповторима за него еднаквост и сила. По същия метод, по който силата в кристалите може да бъде трансферирана в на...

ШУНГИТ

Шунгитът ще ви помогне, в случай че изпитвате мощен стрес и това предизвиква тежки форми на бодърствуване. Този кристал извлича отрицателната сила и пречиства тялото. Инетерсното е, че хората в някои страни поставят шунгит в канатата, от която пият вода, с цел да се пречиства преди банкет.



ЧЕРЕН ТУРМАЛИН

Когато в живота ви има прекалено много стрес и това ви кара да се чувствате уязвими, тревожни и изпитващи боязън, то черният турмалин е кристалът за вас. Просто вземете по един черен турмалин във всяка ръка, затворете очи и визуализирайте страховете си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР