Колкото и да ни изкушават автомобилите нов внос по авто

...
Колкото и да ни изкушават автомобилите нов внос по авто
Коментари Харесай

Нова кола в България: Не е скъпо! Ето и най-евтините нови автомобили у нас

Колкото и да ни изкушават колите нов импорт по авто къщите, би трябвало да си признаем - новото си е ново. Проблемът с новите коли е, че са прекомерно скъпи за българина. Но това не постоянно е по този начин, а и да си признаем - като вземем кола втора ръка се стартира един ремонт, който най-после оскъпява доста возилото.

Е, кои са най-евтините нови коли у нас? Ето и топ 5, като останалите може да видите във видеото нагоре.

Виж още: Това са марките коли, които българинът обича най-вече. Има ли изненади?

DACIA SANDERO

Автомобилът излиза малко над 14 000 лева Базовото равнище на съоръжение включва всички съществени електронни системи за сигурност, въздушни възглавници, помощник за тръгване по надолнище, сензор за налягането в гумите, система isofix за детски столчена и LED дневни светлини. За климатик и ел.стъкла се заплаща в допълнение. Средният разход е 5,4 литра.

Виж още: Избирате нова кола? Ето кои са най-сигурните коли за 2019 година!

DACIA LOGAN 

Моделът излиза към 14 500 лева, още веднъж е с еднолитров бензинов мотор, а и междинният му разход е същият. Оборудването включва същите системи за сигурност като при Sandero плюс електрически стъкла. 

Виж още: Скрито гробище за Съюз на съветските социалистически републики коли крие неповторими бижута

TOYOTA AYGO 

Цената му е близо 17 000 лева Базовото равнище включва климатик, помощник за тръгване по надолнище, isofix и радио с USB и AUX портове. Средният му разход е 4,1 л.

Виж още: Китайците не познават граници! 5 коли, които изкопираха без позор

KIA PICANTO 

Този модел на KIA ще ви излезе близо 20 000 лева Базовото съоръжение включва  електрически стъкла, централно заключване с отдалечено, климатик, радио с MP3, USB и AUX портове, ръб компютър, Isofix система, сензор за налягането в гумите и помощник за тръгване по надолнище. 

ЛАДА НИВА 4Х4 

Тривратата версия на класиката ще ви излезе тъкмо 20 000 лева Автомобилът е и най-достъпният измежду високопроходимите коли у нас. Базовата версия е с 1.7-литров атмосферен мотор с 83 к.с., и няма климатик и радио. Разходът е 10 л. на 100 км.

Източник thumbnail: Tramino/tomeng/Tramino/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР