Колкото и да ни е трудно да го повярваме е

...
Колкото и да ни е трудно да го повярваме е
Коментари Харесай

Дядо Коледа пие бира и раздава правосъдие

Колкото и да ни е мъчно да го повярваме е реалност, че есента е към този момент тук, което значи, че напълно скоро ще би трябвало да извадим коледното въодушевление от дрешника.

Филмите пък са неизменима част от това въодушевление. Още повече, когато са коледни. И не приказваме единствено за " Сам у дома ", несъмнено, тъй като има и доста други. Някои от тях са по-различни и осъществяване с принуждение - като Violent Night да вземем за пример.

В него ще забележим Дейвид Харбър в ролята на Дядо Коледа, а първият филмов откъс, който бе публикуван, ни дава малко по-ясна визия какво ни чака. Нека стартираме с това, че Дядо Коледа е изцяло същински и има гигантски качества, които му оказват помощ да обиколи целия свят за една нощ.

Но тази Коледа носенето на наслада на децата и яденето на сладки до пристъп няма да е единствената му грижа. Защото група наемници нахлува в дома на богато семейство навръх Бъдни вечер и ги взима за заложници. Искат, несъмнено, пари и то доста.

Лошите момчета обаче не са готови за идването на Дядо Коледа, който се оказва същинска екшън звезда и раздава брутално правораздаване. Филмът е продуциран от 87North Productions, компанията на Дейвид Лийч, която стои зад филми като " Джон Уик ", " Убийствен трен " и " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ".

Violent Night е по кината от 2 декември
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР