Колкото и да не ни се вярва, но само след

...
Колкото и да не ни се вярва, но само след
Коментари Харесай

В Катар ще започнат с разглобяването на стадион

Колкото и да не ни се има вяра, само че единствено след 11 дни Мондиал 2022 е към този момент история. Тогава ще разберем и кой ще бъде новият международен първенец по футбол.
 Мондиал 2022, милиардите, които са изхарчени за него и какъв ще бъде наградният фонд на шампионата
Милиардите, които Мондиал 2022 е коствал на Катар

За какво са били изхарчени и какъв ще бъде наградният фонд

Тогава столицата на Катар - Доха, ще остане много по-пуста, тъй като всички туристи, които сега са в там, с цел да гледат мачовете, ще се приберат по родните си места. И остава огромният въпрос какво ще се случи с цялата инфраструктура, издигната особено за шампионата.

Ако метрото постоянно е добра концепция, то построяването на седем стадиона в страна с не кой знае какъв брой развита футболна система - надали. Ето за какво още преди началото на Мондиал 2022 се знаеше, че има един стадион, който няма да остане на мястото си.

In one of the most anticipated Stadium debuts, Stadium 974 is set to host v.
— Road to 2022 (@roadto2022en)
Това е Стадион 974, който е издигнат благодарение на транспортни контейнери и е първото в света сходно оборудване, което може да бъде разглобено и преместено на напълно друго място. От Arabian Business разбираме, че катарците не си губят времето и към този момент са почнали да демонтират стадиона.

Причината е, че по стратегия той повече няма да приема мачове от Световното състезание по футбол, като последният, който се игра на него, бе този сред Бразилия и Южна Корея. Като все още не е ясно какъв брой тъкмо време ще отнеме разглобяването на Стадион 974.
 Мондиал 2022, Катар, стадион 974 и какво му е специфичното на разглобяемия стадион
Когато стадионът е изработен от контейнери

Какво му е специфичното на стадион 974

Но има разнообразни информации по отношение на ориста му. Единият вид е той да бъде дарен на друга страна, която има потребност от спортна инфраструктура. Другият вид е контейнерите просто да бъдат рециклирани.
 Мондиал 2022,
Защо всички се смеят на Оливие Жиру и Килиан Мбапе

Сцена като от сантиментален филм

Стадион 974 одобри общо седем мача от Мондиал 2022, като забавното е, че той за разлика от останалите няма особено построена климатична система. Поради тази причина мачовете, играни на него, постоянно са били насрочвани за вечерните часове, тъй като тогава температурите са по-поносими.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР