Колкото и да не им се иска на феновете, Анатомията

...
Колкото и да не им се иска на феновете, Анатомията
Коментари Харесай

Приключи ли Елън Помпео с актьорството

Колкото и да не им се желае на почитателите, " Анатомията на Грей " все в миналото ще би трябвало да свърши. Но даже и при сходни мрачни мисли въпреки всичко остава утехата, че всеки ще може да гледа обичания си от сериала артист в други продукции и функции.

Каква ще е ориста на " Анатомията на Грей "

Какви са проектите на Криста Върноф

Не подобен обаче може да бъде казусът с Елън Помпео . Въпреки че кариерата ѝ стартира още в средата на 90-те години на предишния век, актрисата няма кой знае какъв брой функции зад тила си.

Основната причина е, че се е отдала напълно на " Анатомията на Грей ", в който се снима от 2005 година И за тези повече от 15 години е записала едвам две епизодични появи в други сериали.

Логично е да си помислим, че когато сериалът завърши, на 51-годишната Помпео ще ѝ остане време да стартира нещо ново. Но не тъкмо такива са и нейните проекти.

В подкаста Ladies First с Лора Браун, Елън Помпео споделя, че след " Анатомията на Грей " няма да се стреми към нови функции. Не изключва опцията да я забележим още веднъж на екран, само че това несъмнено не е нещо, което тя желае на 100%.

Помпео споделя, че може и да не е играла доста разнообразни функции през тези години, само че се усеща по този начин, като че ли направила всичко, написа People. " Да седиш в каравана, да пътуваш непрекъснато, да снимаш обещано нещо в Атланта, друго пък във Ванкувър. Нямам желанието да седнал съм в каравана в 11 вечерта и да очаквам да ме повикат, с цел да снима сцена. "
 Елън Помпео,
Елън Помпео: Избрах парите пред преследването на други функции

Какво е предизвикало звездата от " Анатомията на Грей " да вземе това решение

Според Елън Помпео всичко това е за младите. Което ни звучи като че ли отстъпва мястото си. Сега остава времето да покаже какво тъкмо ще се случва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР