Колкото и да изглежда лесен отстрани животът на звездите, има

...
Колкото и да изглежда лесен отстрани животът на звездите, има
Коментари Харесай

Защо Майкъл Б. Джордан изглежда като супергерой

Колкото и да наподобява елементарен в профил животът на звездите, има моменти, в които несъмнено не бихме желали да сме на тяхно място. Особено когато би трябвало да се подгатвят за избрана роля и да се подложат на тежки физически извършения. Подобно на Хали Бери, която държи отличната си форма на превъплъщенията си в не един супергерой, по този начин и сътрудника й Майкъл Б. Джордън се изправя пред същите провокации. Но пък наподобява съвършено.
 Хали Бери, Bruised, „ Джон Уик 3 “ и по какъв начин поддържа форма 54-годишната актриса
Хали Бери отново събра очите на всички

Упражнения за напреднали

Всички добре помним по какъв начин 34-годишният артист се трансформира от тъмно хлапе в сериала на " Наркомрежа " на HBO в суперзлодей в " Черната пантера ", а сега се приготвя физически за друго присъединяване.

Пред Men`s Health Джордан споделя за тренировките, които му оказват помощ да не губи форма, с цел да наподобява все по този начин съвършено и в идния филм Without Remorse, където ще играе морския пехотинец Джон Кели.

Плуването

За да наподобява като един същински несломим морски тюлен в Without Remorse, който би трябвало да излезе през април, Джордан комбинира водни извършения и тренировки с тежести.
 Without Remorse, Майкъл Б. Джордан и филмов откъс на кино лентата, основан на книгите на Том Кланси
Майкъл Б. Джордан ще отмъщава за убийството на брачната половинка си

Трейлър на Without Remorse

Скача в дълбокото още преди закуска. " С всички тези пострадвания през годините, престоя във водата оказва помощ на ставите ми и смъква напрежението от някои контузии ", споделя звездата.

Тренировките с тежести

След плуването Джордан хваща гирите и стартира извършения с тях, без да ги изпуска. После прави по три серии с топка, всяка от която включва по 10-12 повторения.

Упражненията с бойни въжета

Оставя гирите и топката, с цел да тонизира горната част на тялото си благодарение на бойни въжета. Прави по три ударни серии, всяка с дълготрайност от 30 секунди.

Медитацията

Тренировъчният ден на Джордан завършва с медитация, която практикува от години и му оказва помощ да се концентрира.
 Медитацията, упражненията и кое е по-полезно за психологичното ни здраве
Спорт или медитация - с какво да борим напрежението

Най-оптималният вид

В изявление за Опра Уинфи през 2019 година артистът сподели още и че това е методът, по който се презарежда и поддържа баланс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР