Колкото и да искате да заспите, понякога може да е

...
Колкото и да искате да заспите, понякога може да е
Коментари Харесай

„Военен“ хак за сън, подкрепен от науката, обещава да работи след 2 минути

Колкото и да желаете да заспите, от време на време може да е невероятно да изключите мозъка си. Ако в миналото ви е мъчно да слезете и да се отнесете към сладката земя на кимването, тогава прочетете, защото YouTuber Джъстин Агустин показа това, което твърди, че е боен клас хак, който работи за две минути - на всички места и когато и да е.

Публикувайки в TikTok пред своите 1,9 милиона почитатели, Джъстин сподели: „ Всъщност има потвърдена от военните техника да заспите за две минути, откакто пандизите очите си. Това е умопомрачително. Обяснявайки, че бойците би трябвало да могат да си починат при всевъзможни стресови условия, Джъстин твърди, че са научени на този способ по време на образование.

Той сподели: „ Според моите проучвания това е създадено основно за водачи на изтребители, които се нуждаят от 100% от своите рефлекси и фокус, които знаем, че понижават с неналичието на сън. “ Демонстрирайки системата, която съгласно Джъстин е много елементарна, той първо ляга на леглото и се настанява комфортно.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР