Колкото и да е изненадващо, можем да бъдем активни дори

...
Колкото и да е изненадващо, можем да бъдем активни дори
Коментари Харесай

Памела Росенова, инструктор: Можем да бъдем активни дори когато работим в офис

" Колкото и да е изненадващо, можем да бъдем дейни даже когато имаме офис работа. Един от препоръките, който давам най-често на такива хора, е да намират метод да се движат допустимо най-често ". Това каза Памела Росенова, фитнес инструктор, в предаването " Добър ден, България " по Радио " Фокус ".

" Има един способ на изправеното бюро, тъй като колкото по-често стоим в изправено състояние, толкоз повече калории изгаряме най-малкото. Освен това, имаме непрекъсната циркулация на кръвта в тялото ", сподели фитнес инструкторката.

Според нея методът право бюро, където няма безусловно никакъв стол и всички стоят изправени, и от самото начало придвижват тежестта на ляв крайник, от ляв на десен и по този начин непрекъснато, е страховит за работното място.

" Също по този начин придвижването в изправено състояние ободрява, ободрява и мозък, и непрекъснатата циркулация на кръвта, и по този начин се усещаме доста по-свежи и дейни, тъй като когато застоим на стол, се измаряме по-бързо, добиваме една такава заспалост, стопира циркулацията на кръвта толкоз интензивно и по тази причина умората идва по-бързо ", обясни Памела Росенова.

" Напоследък доста студенти, възпитаници в учебно заведение употребяват този способ и да учат, тъй като по този начин, отново споделям, можем да бъдем доста по-съсредоточени и да не се разсейваме от страничните звукове, страничните шумове и така нататък Сега, в случай че би трябвало нещо да се написа ръчно, макар че напоследък към този момент доста рядко се написа ръчно, евентуално е по-неудобно, само че за компютър е супер ", добави тя.  

Тя добави, че някои компании имат така наречен позвънявания или срещи, които са по телефон и би било добре чиновниците да сложат слушалките и да се разхождат из стаята, до момента в който водят диалог. " Докато се движим и приказваме по телефона, сме доста по-съсредоточени, в сравнение с като стоим и просто гледаме в монитора ", каза фитнес инструкторката.

По тематиката за вярното хранене по време на работа Росенова беше безапелационна, че колкото по-често си носим лична храна от у дома, която ние сме си приготвили по наш усет, с наша рецепта, с наши артикули, толкоз по-добре.

" Най-полезно и здравословно е най-малко три пъти да съумяваме да ядем дневно. Другото обаче е, че в случай че пием по-често вода, то засища глада дотам, че може да изчакаме още някой различен час, в който да може да боднем нещо здравословно да кажем. Често пъти оставяме организма до положение прегладняване. Затова е хубаво – може да е доста малко, да е една шепичка или две хапки, само че на чести интервали да си хапваме нещо ", обясни Памела Росенова.

В умозаключение тя сподели, че кардиото е безусловно най-важният развой във фитнеса, тъй като кардиото носи сила.

" С кардиото добиваме хормона на щастието даже и много постоянно съм го чувала и са ми казвали, че след една подготовка те се усещат доста по-свежи, доста по-бодри и имат сила да правят уговорките си денем. Кардиото работи и сърцето, което действително е най-важно за нас, с цел да можем да съществуваме и живеем в такава среда ", заключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР