Колкото и чудесен празник да е Коледа, за съжаление, не

...
Колкото и чудесен празник да е Коледа, за съжаление, не
Коментари Харесай

Трите зодии, за които Коледа ще бъде най-щастлива

Колкото и превъзходен празник да е Коледа, за жалост, не всички го чакат с възторг. Дори да сте измежду тези, за които краят на годината значи повече стрес, в сравнение с празнично въодушевление, може и да попадате измежду зодиите, които съгласно астролозите на ще прекарат изключително весела Коледа !

На 25 декември Слънце и Луна ще пътуват през знаци, ръководени от Сатурн . Слънцето ще продължи придвижването си през съществения, земен знак на Козирог, до момента в който Луната ще пътува през закрепения, въздушен знак Водолей.

Тъй като Сатурн е планетата, обвързвана напълно със конструкция, дисциплинираност и ограничавания, за мнозина тазгодишните коледни дни може и да бъдат мрачни. Смята се обаче, че три зодии ще бъдат в доста положително въодушевление без значение от това . Вижте кои са те в галерията тук:
 За тези три зодии Коледата ще бъде най-щастлива  За тези три зодии Коледата ще бъде най-щастлива  За тези три зодии Коледата ще бъде най-щастлива  За тези три зодии Коледата ще бъде най-щастлива
 хороскоп iStock

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР