Колкото и бляскав да изглежда животът на Кейт Мидълтън, той

...
Колкото и бляскав да изглежда животът на Кейт Мидълтън, той
Коментари Харесай

Голяма промяна за Кейт Мидълтън

Колкото и блестящ да наподобява животът на Кейт Мидълтън, той несъмнено е сложен за образуване. Съпруга на престолонаследника на Англия, принцеса на Уелс, има редица публични задължения като такава, управлява няколко начинания, свързани с деца, и самата тя е майка на три.
 Кейт Мидълтън, Shaping Us и персоналните фотоси, които показа принцесата на Уелс
Когато Кейт Мидълтън постъпва " немислимо "

Личната фотография, която принцесата на Уелс показа

Ясно е, че няма по какъв начин да се оправя с всичко това без външна помощ. А главният човек, който да провежда всичко, е персоналният й секретар. Съвсем неотдавна Кейт се снабди с нов подобен - това е 51-годишната Алисън Корфийлд.

Изборът й малко нехарактерен, тъй като елементарна за такива значими функции в кралското семейство се избира някой, който към този момент е работил за Бъкингамския замък, Кенсингтън или някоя от другите администрации, свързани с короната, разясняват от The Sunday Times.

Корнфийлд обаче идва от напълно друго място - в началото е била стюардеса във Virgin Atlantic преди да продължи да работи за компанията на Ричард Брансън в други функции. Впоследствие е част от пиар екипа на ирландския шеф-готвач Клода Маккена.

Кариерата й продължава с различен прочут готвач - Джейми Оливър. Именно Алисън Корфийлд е създател на известната стратегия на Оливър за възстановяване на храната в британските учебни заведения и понижаване на затлъстяването измежду децата.

Така стигаме и до обстоятелството, че е назначена да работи за Кейт Мидълтън точно в навечерието на стартирането на Shaping Us - новата самодейност на принцесата, обвързвана с повече осъзнатост за смисъла на ранното детско развиване.
 Кейт Мидълтън, Shaping Us и новата акция за ранно детско развиване на принцесата на Уелс
Когато Кейт остава мощният в фамилията

Нова самодейност на принцесата на Уелс

Назначаването на Корфийлд бележи и значима стъпка в смяна на метода, по който действат кралските семейства. Очаква се в тях да бъдат наемани доста повече хора от частния бранш в бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР