Колкото добър и див секс да правим, трябва да си

...
Колкото добър и див секс да правим, трябва да си
Коментари Харесай

Как да постигнете така желания оргазъм

Колкото добър и див секс да вършим, би трябвало да си признаем, че идва миг, в който ни доскучава и желаеме да опитаме нещо друго. Не приказваме за промяна на колегата, несъмнено! Хубаво е понякога да разнообразяваме интимните връзки, като сменяме места, пози, разиграваме разнообразни функции, измисляме някакви забавни еротични игри и други. Има доста способи и благоприятни условия, които може да опитате с половинката си, с цел да върнете онази първична пристрастеност, която сте изпитвали при започване на връзките си. Ние ви предлагаме нещо малко по-нестандартно – секс играчки. С тях оргазмите са обезпечени!
Вибратор

На първо място естествено слагаме нашия добър другар вибратора. Може би съвсем няма жена, която да не има този секс продукт, който постоянно ще се отзове при потребност. Ето и прелестната опция да извършите секса с колегата по-интересен, запознайте го с вашия вибратор! Една класическа секс играчка, с която може да се насладите даже на шведска тройка така и така да донесе ревнивост или терзания. Все отново, третият участник е неодушевен предмет.

Препоръчваме ви да пробвате това забавно прекарване, което сигурно ще донесе наслаждение и на двамата и несъмнено ще бъдете изцяло задоволена.
Попърс

Защо пък не?! Чува ли сме, че много хора, които са пробвали този прелестен сексуален стимулант, са изпитали оптимално наслаждение от половата игра. Време е и вие да опитате! Нужно е просто да вдишате от дребното шишенце, което прави чудеса – ще усетите действието незабавно. Въпреки че не може да се назова тъкмо секс играчка, би трябвало да бъдете сигурни, че попърсът по нищо не отстъпва на вибраторите или други секс продукти. Освен че ще почувствате по какъв начин пулсът ви се забързва, кръвта се концентрира на верните места, ще получите в действителност запаметяващ се оргазъм. Струва си да опитате, нали?
Белезници

Бъдете неприятни! Не се тормозете да експериментирате! Ролята на секси полицайка, която е хванала своя пленник с белезници и му е приготвила какви ли не санкции... о да, това несъмнено ще му хареса. А може пък да си промените функциите - доста от дамите харесват подчинената роля в секса. Позволете му да ви арестува, да ви закопчае на леглото с белезници, а оттова нататък дайте воля на вашите еротични мечти. Тези секси играчки сигурно са много ефикасни – може да сменяте функциите на служител на реда и пленник колкото си пъти желаете, да се отдадете на играта и да се забавлявате оптимално.
Камшик

Посъветвахме ви да бъдете " неприятните " като употребявате белезници, в този момент ви предлагаме да бъдете жестоки. Естествено в хубавия смисъл. А каква по-добра играчка за това от камшика? Може би ви се коства малко прекомерно, само че понякога е хубаво да се прекалява, изключително в случай че това ще докара до полова възбуденост. Садо-мазо осъществяванията освен, че отприщват фантазията, само че ви водят към непознати страни на половите удоволствия, които дори не сме си и представяли.

Стига толкоз със общоприетите пози и скучния секс – време е да вкарате в играта най-ефективните атрибути като камшици, превръзки за очи, еротични униформи и латекс. Това несъмнено не е за всеки, само че в случай че с колегата си падате по по-нестандартни, луди и даже крайни неща – тези играчки несъмнено ще са ви от изгода.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР