Колко трябва да си несъобразителен, за да оставиш четирите си

...
Колко трябва да си несъобразителен, за да оставиш четирите си
Коментари Харесай

Ето защо не всеки заслужава да бъде родител! Четири деца едва не умряха от задушаване в жегите, заключени в кола

Колко би трябвало да си непроницателен, с цел да оставиш четирите си деца, заключени в колата, когато на открито е страхотна горещина? Да си родител е предопределение, не физически акт. Има безчет доказателства по тази тематика, а последният случай от Серес, Гърция, изцяло го потвърждава.

Полицията извадила четири полуприпаднали деца на възраст сред три и осем години, оставени в заключена българска кола в гръцкия град Серес, заяви NOVA.



Децата са избавени от наблюдателни хора, които откакто се пробвали да привлекат вниманието на малчуганите с почукване, на което децата не реагирали, извикали помощ. Полицаите извадили децата от нагорещения "капан ". Оказана им е била първа помощ.



Малко по-късно се появили и родителите. Обяснили, че били на... вечеря! Представяте ли си! В жегите отишли да хапнат, благите, а оставили наследниците си заключени без грам пресен въздух. И всичко това на фона за предизвестията за високи температури.

Срещу родителите има формирано досъдебно произвеждане, написа "Стандарт ".

А аз все си мисля, че май би трябвало и за родителство да се поставят изпити и да се вършат проби - понякога, като за шофьорска брошура.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР