Колко сте пасивни се определя от начина, по който възприемате

...
Колко сте пасивни се определя от начина, по който възприемате
Коментари Харесай

10 неща, които само пасивните хора казват

Колко сте пасивни се дефинира от метода, по който възприемате света и мястото си в него, характера ви, до каква степен се чувствате овластени и, несъмнено, спецификите на обстановката.

Пасивността от време на време може да е потребна тактика и здравословен механизъм за справяне. Но може и да се трансформира в табиет. Когато пасивността стартира да доминира в реакциите ви и да дефинира метода ви към живота, може да стане рискова.

Проблемът е, че постоянно не осъзнаваме какъв брой пасивни сме станали и какъв брой явна нашата бездейност за другите.

Списъкът по-долу ще ви покаже имате ли пасивни склонности и привички и дали не би трябвало да се опитате да ги измененията.

Как пасивните хора гледат на света

1. Оставят бъдещето си в ръцете на „ ориста “

„ Връзките не би трябвало да изискват прекомерно доста усилия; в случай че сме един за различен, нещата ще проработят. “ Понякога нещата сработват от единствено себе си, само че това е доста по-вероятно да се случи, когато всеки в двойката играе дейна роля за построяването на постоянна връзка.

2. Вярват, че „ нещата просто се случват “

„ Защо постоянно на мен ми се случват неприятни неща? “ Реалността е, че както неприятните, по този начин и хубавите неща се случват на всеки. Можете да седите и да чакате да ви се случат хубави неща или да бъдете самодейни и да извършите по този начин, че да се случат.

3. Бъркат неуспеха със ориста

„ Явно не ми е било писано да (попълнете празното място) ”. Провалът е част от пътя на всеки, не последна спирка. Избягвайте това мислене, като си припомните положителната остаряла троица - „ самообладание, неизменност и непримиримост “.

4. Смятат, че „ шансът “ е значим фактор за триумфа

„ Късметът не беше на моя страна “. Късметът, както и да го определяте, не е във ваш надзор, само че подготовката, планирането и така нататък са. Концентрирайте се върху тези променливи.

Как пасивните хора поддържат връзка

5. Езикът им е неуверен и нерешителен

„ М-да, допустимо е, общо взето, в някакъв смисъл, да е нещо такова. “ Ако се улавяте в сходни фрази, пробвайте се да говорите по-директно. Речевите модели са просто табиет – и те се поддават на смяна.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР