Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута и можем ли

...
Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута и можем ли
Коментари Харесай

Симеон Русанов: Инвестирайте до 15% от личните си финанси в криптовалута

Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута и можем ли да разчитаме на бърза възвръщаемост на този вид инвестиция?

Темата разяснява в " Нашия ден " Симеон Русанов, отдел изследвания, NEXО:

“В последните няколко години търговията с криптовалути набра изключителна известност, като притегля редица начинаещи трейдъри и вложители, които желаят да опитат да се възползват от криптореволюцията. Рисковете, които крият този тип вложения е, че когато се доближи до загуба на криптовалута, тя е трайна и невъзвратима. “

Най-сигурният метод е да държим вложенията в цифрови активи, така наречен " студени портфейли ". Това е връзка от обществен и частен ключ, в която общественият ключ е еквивалента на банковата сметка, а частният еквивалента на паролата в света, в който живеем “.

Какво може да се случи с цифровите ни пари?

“Препоръката на експертите е да не се влагат повече от 10-15% от положението в сходен вид активи, защото пазарът е много динамичен. Пазарът в криптовалути сега е много по-динамичен, само че крие опасности за хората, които не познават добре цифровите активи.

Проблемът на сходен метод е, че не можем да изкараме никаква възвръщаемост на нашите активи, а и много от потребителите в екосистемата избират да държат активите си на централизирани тържища или в така наречен свят на децентрализираните финанси “.

България

“България е топ пет по вертикалата за цифрови активи. Краткосрочните цели са направа на високачествени игри и анимации, които са напълно български артикули. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР