Колко ще похарчат студентите за 8-ми декември? Цените в Банско

...
Колко ще похарчат студентите за 8-ми декември? Цените в Банско
Коментари Харесай

Колко ще похарчат студентите за 8-ми декември?

Колко ще похарчат студентите за 8-ми декември? Цените в Банско тази година стартират от 99 лева на човек в къщи за посетители за две нощувки. Студентите, които са решили да честват в хотел, могат да намерят цени от 139 лева до 189 лева в категория 3 или 4 звезди. Има и предложения от 349 лева за 5-звездни хотели, в които е включена и празничната вечеря.

За тези, които са решили да честват отвън хотела, механите в града оферират куверт за 8 декември, който варира сред 55 и 80 лева

В менюто са включени салата, главно ядене, десерт, 50 мл. алкохол, 1 бр. вода и 1 бр. безалкохолна напитка.

За студентите, които ще продължат празника в нощен клуб или заведение, се оферират така наречен празненство гривни за достъп или карти, които разрешават съответен брой визити в избраните места. Стойността на такава карта е сред 35 лева и 50 лева

В разноските за празника се включва и превозът, несъмнено. Много групи избират да се комбинират с леки коли, само че студентите, които ще изберат да пътуват с рейс, би трябвало да подготвят сред 37 и 44 лева за двупосочен билет.

И тази година най-предпочитани остават с изключение на Банско, Велинград и Пампорово

Атрактивни цени за студентския празник оферират и от Турция, където цените стартират от 135 лева, като включват 2 нощувки и закуски, само че вечерята се заплаща настрана и е на цена от 25 до 45 евро.

Част от студентите избират да прекарат празника независимо във вила чартърен или хижа, отвън шума и огромните купони. Тук цените стартират от 270 лв. на вечер за 6 индивида. Най-предпочитани местоположения остават Сапарева Баня, Банско, дребни селца отвън София, Рибарица, Девин, Цигов чарк.

Източник: bTV

Още вести четете в категорията Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР