Колко романтично може да е риалити, в което съперничките открито

...
Колко романтично може да е риалити, в което съперничките открито
Коментари Харесай

Инфарктна Церемония на розата тази седмица в Ергенът

Колко сантиментално може да е риалити, в което съперничките намерено се наскърбяват и стигат съвсем да физическа кавга не сме сигурни. " Ергенът " обаче продължава да ни държи в напрежение, тъй като е все по-неясно коя е фаворитката в него.

В двата епизода от тази седмица интригата ще се ускори. За Евгени девойките ще би трябвало да играят шах, а Царицата ще получи правото на усамотение с него. Правилата на играта обаче още веднъж ще станат мотив за разпри.

В сряда вечер ни чака невиждана досега Церемония на розата, която е предшествана от скандал сред двата женски " лагера " в имението. Изострената атмосфера ще докара до изненадващи решения.

В епизода в четвъртък нова самостоятелна среща ще ощастливи една от дамите, която досега не е била уединено с Евгени. След сантиментална разходка с автомобил по крайбрежието на Средиземноморието той още веднъж ще раздава обилно целувки, както и дарове.

Още една отпаднала ни чака на последната Церемония на розата за тази седмица. А раздялата й с " Ергенът " ще се окаже един от най-емоционалните подиуми в риалитито досега.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР