Колко прекрасно би било да има магическо хапче, което да

...
Колко прекрасно би било да има магическо хапче, което да
Коментари Харесай

Напитките, с които топим корема през нощта

Колко прелестно би било да има магическо хапче, което да изпием преди лягане, а заран да се събудим без коремчето, което все се чудим по какъв начин да прикрием.

Е, сходен вид все към този момент остава единствено в фантазиите ни, само че има две питиета, които се употребяват вечер , а с тяхна помощ се борим по-успешно с мазнините най-много в региона на корема.

Освен че не наподобяват добре, тези мазнини допълнително усилват съществено риска от развиване на сърдечно-съдови болести, както и на диабет вид 2. При обиколка, по-голяма от 102 сантиметра при мъжете и 88 при дамите, е налице сериозен проблем. А когато свалим няколко от тези сантиметри, освен ще изглеждаме по-добре, само че и ще сме по-здрави .
 Снимка 492884

Разбира се, нуждаем се и от постоянни тренировки. Но с тези здравословни питиета ще подпомогнем процеса на горене на мазнини и ще реализира по-бърз резултат. Важното е да сме виновни и да ги консумираме всяка вечер.

Краставица, лимон и магданоз

Това са все артикули, които най-вероятно и в този момент имаме в кухнята. Краставицата има най-малко калории и нула мазнини. Съдържа и доста фибри, които ни защищават от стомашен дискомфорт.

Магданозът пък е естествен диуретик, богат на витамини A, B, C и K. Той предотвратява задържането на вода по време на сън. Лимонът е освен за усет, а и тъй като усъвършенства функционалността на храносмилателната система.
 Снимка 492885

За да си създадем тази напитка, ни е нужна половин чаша вода, лимонен сок на усет, няколко резена белена краставица и половин връзка връхчета на магданоз . Пускаме всичко това на блендера, до момента в който добие консистенцията на сок или смути и консумираме след вечеря.

Чай от джинджифил

Ако избираме топли питиета преди лягане или просто не ни се занимава да подготвяме миксове, можем да заложим и на този също толкоз сполучлив чай. Една чаша от него ще усъвършенства храносмилането и ще ни избави от всички стомашни неразположения, като отичане, газове и така нататък

Освен това, джинджифилът, който усъвършенства храносмилането, ни оказва помощ и да отслабваме по-бързо, тъй като се отстраняват токсините, а потребните субстанции от храната се усвояват по-ефективно.
 Фибрите, протеинът, стресът и по какъв начин да се оправим с мазнините в региона на корема
Как да се оправим с мазнините в коремната област

Няколко просто правила, които да съблюдаваме

Има и някои питиета, които би трябвало да заобикаляме , в случай че желаеме да се отървем от мазнините в региона на корема, а и с цел да сме здрави като цяло. Това са всички, които имат високо наличие на захар - газирани, енергийни и така нататък Тяхната консумация се свързва директно с покачвания риск от затлъстяване, предава MSN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР