Колко пъти ви се е случвало да отидете до любимото

...
Колко пъти ви се е случвало да отидете до любимото
Коментари Харесай

Google вече ще ни казва колко време трябва да чакаме за маса

Колко пъти ви се е случвало да отидете до обичаното си заведение и с принуда да разберете, че всички места в него са заети и би трябвало да отидете на друго място? Това може да е много неприятна обстановка изключително, в случай че имате специфичен мотив. Гугъл желаят да сложат завършек на този проблем и към този момент организират проби с нова функционалност. Благодарение на нея тще ни демонстрира информация за това какъв брой цялостен даден ресторант и почти време какъв брой време ще ви се наложи да чакате, до момента в който се освободи маса.

Според данните компанията към този момент демонстрира сходна информация за съвсем 1 милион ресторанта. Можем да чакаме техния брой да продължи да се усилва в идващите месеци. В горната част на Гугъл приложението има спомагателна секция, в която има информация за междинното време за очакване в обещано заведение, както в действително време, по този начин и въз основата на миналите дни, съобщи PhoneArena. Eдинственото, което би трябвало да извършите е да вкара името на съответното място, с цел да видите тази потребна информация.

Ако превъртате вляво или дясно ще следите какъв е трафика през другите дни от седмицата. Самата функционалност ще бъде интегрирана както в търсачката, по този начин и в Гугъл Maps. При всички положения можем да кажем, че това е много потребно изобретение, което ще ни разреши доста по-добре да планираме вечерта си и да си спестим непотребни проблеми. В умозаключение ще отбележим, че към този момент функционалността с изключение на каталога от съвсем 1 млн. заведения е налична за стеснен брой консуматори.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР