Колко пъти в ситуация на криза Бойко Борисов си грабна

...
Колко пъти в ситуация на криза Бойко Борисов си грабна
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Колко пъти Борисов си грабна партакешите и отиде на почивка по време на криза - нула! А Просто Киро на един месец служба отиде да си плацика крачолите във Велинград - мисирките клокочат

" Колко пъти в обстановка на рецесия Бойко Борисов си сграбчи партекешите и отиде на отмора (с три джипа от НСО)? Нито един път, нула, зиро! А този вид " Просто Киро ", който не може едно изречение свястно да построи, на един месец работа се сграбчи и отиде да си плацика крачолите във Велинград! " Това написа в профила си във " Facebook " Антон Тодоров. Поводът е новината, която първа ПИК заяви, че министър председателят с три джипа на НСО е отишъл на отмора с жена си.

Ето какво написа Антон Тодоров в обществената мрежа:

Имам въпрос - виждам, че мисирките (кировките) няма да го зададат: Колко пъти в обстановка на рецесия Бойко Борисов си сграбчи партекешите и отиде на отмора (с три джипа от НСО)? Нито един път, нула, зиро! При всяка рецесия Борисов беше непрекъснато отпред и я РЕШАВАШЕ! Борисов знаеше правилото на водача: Ако си първи - ВОДИ! А този вид " Просто Киро ", който не може едно изречение свястно да построи, на един месец работа се сграбчи и отиде да си плацика крачолите във Велинград! В акомпанимент на три джипа на НСО и клокоченето на мисирките от проправителствените малките екрани и казионното радио! Които отдалечено се пробват да му вършат антикризисен ПР! Това е свинство! Нечувана и невиждана безочливост и безсрамие!
свързани новини113063преди 5 часа135773преди 21 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР