Колко пъти ти се е случвало да си зададеш въпроса

...
Колко пъти ти се е случвало да си зададеш въпроса
Коментари Харесай

Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата

Колко пъти ти се е случвало да си зададеш въпроса „ какъв е шансът “? Какъв е шансът да стане това или това? А какъв е шансът да не стане? Или пък какъв е шансът да спечелиш джакпота от лотарията, да вземем за пример?

Ранното разкриване на рака на гърдата може да избави живот. Именно по тази причина никоя жена не трябва да бъде в незнание по отношение на заболяването. Проблемът изисква публичност, осъзнаване и реципрочност – от цялото общество, всеки ден. Вече 18 години Avon България откровено има вяра в това и слага за своя съществена и най-важна цел да обезпечи информираност по отношение на здравето на гърдите и ранните признаци на рак на гърдата. Статистиката обаче демонстрира, че към момента има доста дами, които заради една или друга причина подценяват здравето на своите гърди.

И през тази година като част от Световния месец за битка с рака на гърдата Avon афишира провеждането на Национален Розов ден – 8 октомври, част от Проекта Pink Light, ориентиран към повишение на информираността по отношение на рака на гърдата. По време на Националния Розов ден компанията приканва всеки искащ да покаже поддръжката си като облече розово и показа пост в обществените си мрежи с хаштаг #avonpinkday

Адресирайки шокиращата статистика – над 50 000 българки са диагностицирани с рак на гърдата, а случаите се покачват със приблизително 3800 всяка година – компанията обръща взор към най-често задавания въпрос с функционалност на подправена разтуха: „ Какъв е шансът да се случи на мен? “

Колко пъти ти се е случвало да си зададеш въпроса „ какъв е шансът “?

Какъв е шансът да стане това или това?

А какъв е шансът да не стане?

Или пък какъв е шансът да спечелиш
джакпота от лотарията да вземем за пример?

Истината е, че шансът за него може да е по-малък от 1 на 10 милиона.

Шанс, който е 1 от 8. Това е шансът да бъдеш диагностицирана с рак на гърдата.

И все пак си склонна да повярваш в него, колкото и да е дребен.

Защо не? Но за какво тогава не вярваш в един различен късмет?

И макар огромния късмет ти си казваш... какъв е шансът?

Шансът е огромен, само че това не е елементарна
лотария. Това е твоят живот.

Не отлагай профилактичния обзор. Не се доверявай на шанса.

Като част от Националния Розов ден в поддръжка на битката с рака на гърдата алегорично в розово ще бъдат осветени няколко корпоративни здания в София, както и редица общини измежду които Пловдив и Шумен. Символичната розова светлина има за цел да затвърди още един път вярването, че никоя жена не трябва да остава на мрачно за рисковете и признаците от развиване на рак на гърдата, а ранната предварителна защита, както и високата информираност по тематиката, са основни.

Повече информация за акцията и цялостното манифесто можете да откриете на: www.pinklight.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР