Колко лесно се постига равновесие между служебните и личните ангажименти,

...
Колко лесно се постига равновесие между служебните и личните ангажименти,
Коментари Харесай

Деликатният баланс между работа и повече деца, както и подготовката за Коледа

Колко елементарно се реализира равновесие сред служебните и персоналните задължения, в случай че вкъщи ви чака дете? Не е елементарно и по този въпрос две отзиви няма. Ами ако малчуганите са три или повече? Истината е, че това изисква много старания, само че пък си заслужава на 100%.

Нека повдигнем малко завесата и надзърнем в всекидневието на една работеща майка, която има огромни отговорности в работата си, само че в това време вкъщи я чакат 3 деца. Какви са преимуществата и кои са минусите да имаш повече деца? Трябва ли огромните да дават отговор за по-малките? За какво да внимават родителите, в случай че решат да имат повече от две деца?

И защото сме в интервала преди Коледа, не можем да не поговорим и за идните празнични дни. Колко играчки и въобще дарове е вярно да получава едно дете? И по какъв начин наподобява съвършената Коледа в очите на дребните. По всички тези въпроси сътрудниците от " Новите родители " беседват с Антония Димитрова, която дава отговор за Sephora в България и в това време е майка на 3 деца – на 11, 6 и 3 години.

Приятно слушане!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР