Колко красиво облечени жени на 50 и повече години срещате

...
Колко красиво облечени жени на 50 и повече години срещате
Коментари Харесай

Трябва да има повече красиви жени над 50 години

Колко красиво облечени дами на 50 и повече години срещате на улицата? Трябва да се признае, че в този момент има доста такива дами. Но има и такива, които очевидно се отхвърлиха от себе си.

И на вятъра, младостта, несъмнено, не може да бъде върната, само че всеки може да се трансформира в добре поддържана и стилно облечена дама на междинна възраст. Ето няколко образеца за изображения за ентусиазъм.

Женствени рокли

При никакви условия не отхвърляйте рокли. Този вид облекла би трябвало да участват в дрешника. Можете да изберете разнообразни стилове, главното е моделът да ви подхожда.

Правата рокля от компактно трико е повсеместен модел, който стои добре на всеки вид фигура. Моделът седи свободно, тъй че добре прикрива всички дефекти на физиката. Но в това време роклята поддържа формата си добре, без да виси с чанта. Рокля с дълги ръкави, два наклонени джоба с кант и необятна стояща яка.

Розовият цвят на роклята може да наподобява противоречив за мнозина, само че всичко е в нюансите. Изберете нюанса на розовото, който ви подхожда, и роклята съвършено ще освежи и подмлади. Роклята ще наподобява ужасно с високи ботуши с тесни горнища.

 Дълга рокля с А-силует. Модел с колан, който акцентира талията и много необятна пола. Роклята е направена от ярко бежов плат с малък принт. За роклята те избраха блестящо кафяво кожено яке с кожена яка, велурени ботуши в мрачен колорит на блатно зелено и кафяво-оранжева чанта.

 Плетена рокля с прав контур, съвсем до линията на глезена, е превъзходен избор за есента. Моделът е направен от трикотажна материя “на ластик ”, само че не приляга, а седи много свободно.

Към роклята в мрачен шоколад беше съчетано стилно сако с черно-бяла шарка на пилешко краче и гарнирано с яркокафяв велур. Талията е подчертана от колан от същия материал.


Стилни поли

Полите заемат същото значимо място в дрешника като роклите. Това могат да бъдат както строги офис модели, по този начин и сантиментални изгорени варианти. Предпочитаната дължина е миди.

Широка пола от неконтрастна карирана материя. Модел с дълбоки плисета на талията. Бяла риза беше вдигната до полата, прибрана в колана и светлобежова жилетка от изкуствена кожа. Кафяви ботуши с изострен връх допълват визията.

 Ефектен външен тип от необятна пола, направена от тънка полупрозрачна материя с текстуриран раиран модел и джърси. Джъмпър леко втален с издути ръкави. Джъмпърът е плетен с шарка на необятни цветни линии.

Полата е дълга съвсем до глезена. За изображението са определени бели маратонки с дебели подметки.

 Удобни панталони и дънки

Но нито един дрешник не е цялостен без панталони. Това могат да бъдат и типичен модели, и чинос, и карго и, несъмнено, дънки от разнообразни стилове.

Първият образец демонстрира изображение с дънки. Те бяха съчетани с бяла риза с нереален черен принт, черен пуловер, носен върху ризата. Третият детайл е дълго блестящо жълто палто.

 Не по-малко ефектно изображение с леки дънки. Дънките се избират скъсени, с тях е комфортно да носите високи демисезонни обувки.

В нашия случай блестящо кафяви ботуши Челси. Дънките бяха съчетани със светлосин пуловер с нереален разноцветен десен. Върху пуловера обличат свободно палто овърсайз.

 Дънките с елегантна блуза наподобяват доста впечатляващи. Изработена от черен шифон с сантиментални кормила и бухнали ръкави. Ако желаете, това изображение може да бъде допълнено с лека карирана жилетка.

 Тази визия употребява тесни седем осми от светлобежови панталони, съчетани с подобаващи ботуши Челси. Горната част на ансамбъла е показана от бяла риза с яка и светлосива жилетка с копчета.

 Оригинална визия с панталон на ярко сиво каре. Прав контур с висока талия. Панталонът е комбиниран с блестящо кафяви боти с дебела подметка и постоянен ток.

Те обличаха бяла риза с панталони, като я пъхнаха в колана. Както и необикновен светлобежов пуловер с изрези на ръкавите по яката и колан, който се увива към талията и се завързва на възел.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР