Колко и как спят зодиите? В разгара на лятото сънят

...
Колко и как спят зодиите? В разгара на лятото сънят
Коментари Харесай

Колко и как спят зодиите?


Колко и по какъв начин спят зодиите? В разгара на лятото сънят наподобява както доста необходим след дългите работни месеци, по този начин и – огромна спънка пред нощните забвления. Как се отдават на нощта представителите на 12-те зодиакални знака и кой избира бара пред сатенените завивки – вижте:

Лишават се от сън

Овенът е динамичен и деятелен знак, което го прави на практика нестабилен. Нуждаят се от доста повече сън, в сравнение с получават. Това е най-„ лишеният “ знак от цялата дузина – спят приблизително по 4-5 часа. Всичко се дължи на природата на знака, който извънредно се опасява да не изпадне от конкуренцията и да загуби извоювания статус. Затова Овните спят малко, мечтаейки да се върнат в бизнеса допустимо най-скоро. Друга специфичност е непотребната сила, която би трябвало да изразходват. Иначе няма да заспят. Все отново би трябвало да „ принудят себе си “ да спят повече – в хладна стая, на класическа музика, с цел да успокоят дейния си разум. Друг добър съвет е да изгарят непотребната сила посредством извършения.

В чиста спалня

За Телците качеството на съня е доста значимо. Много повече от количеството му. Този знак се ръководи от Венера, планетата, представляваща всичко, което е красиво. Следователно нощната отмора на този знак е мощно повлияна от околната среда – стаята би трябвало да бъде обзаведена с усет и да се поддържа в съвършена непорочност. Затова, в случай че Телците имат проблеми със съня, би трябвало да опитат да трансформират спалнята си, с цел да я създадат образно по-привлекателна. Телецът е безумно твърдоглав, тъй че, в случай че влезе в спор вечерта, несъмнено ще страда от бодърствуване. Имат податливост към пристрастяване, което значи, че не би трябвало да пият алкохол или да играят компютърни игри преди лягане.

С изключен телефон

Най-непостоянни във връзка с съня са Близнаците, те могат да спят от 2 до 12 часа дневно. Истинската норма е някъде по средата. Близнаците са безумно подозрителна зодия. Те сигурно ще преведат всяка обстановка или диалог върху себе си, по тази причина постоянно се тормозят „ какво мислят другите за тях “, постоянно им се коства, че другите просто ги ненавиждат. Как се спи по този начин! Затова, с цел да си починат умерено, е доста значимо да изключат мобилния си телефон няколко часа преди сън или да го оставят в друга стая. Най-добрият метод Близнаците да заспят е да се занимават с дихателни практики, с цел да успокоят мозъка си. През уикенда избират да са на открито с другари, а не да се излежават в леглото.

Не без одеяло

Раците са най-домашната зодия и спят най-добре в личното си легло. Може да изпитат бодърствуване по време на пътешестване или на празненство. Управлявани от Луната, която символизира съня, Раците би трябвало да получат солидни 8 часа отмора. Точно както слагането на деца в леглото, те се нуждаят от вечерни релаксиращи ритуали: баня, свещи, пижама или неглиже в пастелни цветове. Друг значим подробност е одеялото! Ракът без одеяло е като без черупка, те се нуждаят един от различен. Не бива да не помнят да се отнасят към себе си със същата деликатност и обич, както към хората, на които държат. Раците постоянно си лягат с цялостен с мисли и грижи разум и са доста чувствителни, по тази причина нерядко спят неприятно и сънуват кошмари.

В кралско легло

Огненият Лъв не може да спи самичък, несъмнено има потребност от обичан човек в леглото, с който да се гушка. И макар че представителите на тази зодия могат да спят приблизително по седем часа на денонощие, самите те не постоянно се нуждаят от толкоз доста сън. Родените под егидата на това кралско съзвездие са запалени купонджии. Тяхната сила не е толкоз лесна за усмиряване. Любопитна специфичност: Лъвовете спят най-добре по тил, като огромни внушителни и мързеливи котки. И те също се нуждаят от прелестно място за отмора: спалнята им е съвсем най-голямата стая в къщата, а леглото е кралско по размер. Те държат да си вземат цялостната доза сън необезпокоявани, другояче стават доста раздразнителни.

Сънуват кошмари

Обикновено Девите се нуждаят от доста малко време, с цел да се почувстват „ в кондиция “. Някои от тях се задоволяват единствено с 3-4 часа. Тези неспокойни представители на зодиака са склонни да се тревожат за всичко, заради което страдат от несъразмерен изчерпателен, невротичен, сериозен разум. И въпреки всичко, за жалост, точно Девите страдат от кошмари по-често от останалите. Психологически трик е воденето на дневник. Това им оказва помощ да облекчат безпокойството. Ако запишат всичките си мисли преди лягане, ще облекчат нервния самокритичен стрес. Да изготвят лист с неща, които ги тревожат и тяхното планувано позволение. Аромат на лавандула ще им помогне да попаднат в света на сънища.

Избягват дивана

Везните, които непрекъснато търсят баланс в живота, се нуждаят от най-малко девет часа сън всяка вечер. За тях сънят е най-хубавият антидепресант. Чай от лайка, красива нощница или пижама и лунна светлина през прозореца подсигуряват, че Везните ще могат да си починат добре. Ако едната вечер са спали 3 часа, то на идната наложително ще спят най-малко 12. Всичко в името на салдото! Родените под това съзвездие са доста придирчиви към това къде спят. Без диван! Те в действителност доста обичат леглото си и нямат нищо срещу да прекарват повече време в него (например с книга или сериал), с цел да поддържат физическа и душевна естетика. Какво ги приспива: да си ровят из телефона, преносимия компютър или таблета.

В тъмна стая

Страстният Скорпион е по-склонен от другите зодии към проблеми със съня. Те се раждат с извънредно деен, ученолюбив и подсъзнателен разум, който е в свръхактивен режим през нощта. Тъмното време на денонощието ги насища с висока сила. Работят отлично след среднощ. Осем часа са повече от задоволителни за попълване на запасите. При изискване, че стаята ще бъде доста тъмна, даже избират „ тъмни “ цветове за спално долни дрехи. Скорпионите се разсънват постепенно, помнят и проучват сънищата си. Те са най-мистериозният знак в зодиака и е мъчно да се засече поредност в техните привички. Мозъкът им сече като бръснач и има дни, в които са същински нощни птици и даже не лягат.

Подремват за малко

Можем да кажем, че количеството сън, от което се нуждае този знак, е минимално. В името на идея (например креативен импулс) те могат да не спят няколко дни, и няма да наподобяват изтощени или измъчени. Стрелецът постоянно счита съня за досадна спънка за нови достижения, тъй че избира да не спи, а единствено да подремне за малко. Обикновено родените през зимата сънуват доста смислени сънища – астролозите предлагат да си водят дневник на сънищата или „ астрално пътешестване “, в случай че ненадейно открият, че душата им бяга в далечни земи през нощта. Те са приключенци –  животът им е постоянно празненство и сънят не е значим. Но защото те горят доста сила, елементарно бърнаутват и се нуждаят от отмора.

В първокласен хотел

Като най-амбициозният знак в зодиака, Козирозите мерят съня с триумфа. Те обожават лукса и най-хубавия и първокласен сън получават в 5-звездни хотели. Спят към 7-8 часа, без значение в какъв брой часа си лягат. За тях сънят е просто нещо, което би трябвало да създадат. Обикновено пресмятат тъкмо часа, в който ще заспят (сякаш като щракнат с пръсти) и ще се разсънят, тъй като са прекомерно дисциплинирани. Те могат да спят няколко часа повече от нормално, единствено в случай че са сигурни, че работата няма да бъде наранена по никакъв метод. Единственото нещо, което може да наруши този „ график “ е стресът. Ето за какво няколко минути медитация преди лягане ще оказват помощ за възобновяване на спокойствието.

Ранни птици

Ако сте родени Водолей, тялото и мозъкът ви най-вероятно постоянно са  активни и получавате единствено 5-6 часа сън постоянно. Хората от тази зодия постоянно се насилват да останат будни до последно. Те постоянно мислят за нещо – за хората, които ги заобикалят; за това какво мислят за тях; за бъдещето; за работа и други Достатъчният сън се трансформира съвсем във втора работа за Водолея. Вечерна йога, гореща вана и опит за „ изключване “ от всевъзможни джаджи ще оказват помощ за ускорение на процеса. Те са ранни птици. Техните сънища имат огромно значение за тях, по тази причина постоянно можете да забележите до нощното им шкафче бележник, в който си записват какво са сънували. За тях съня е средство да са здрави и във форма.

Вълнуващо занятие

Чувствителни и мечтателни, Рибите се нуждаят от най-малко девет часа бездънен сън и в случай че ги попитате, те ще ви отговорят, че елементарно могат да проспят цели 18. За Рибите това е освен метод да се провиснал физически, само че и врата към света на сънищата, който им оказва помощ да се успокоят на духовно равнище. Това е техният метод да се предпазят от грубия външен свят и просто да бъдат щастливи. За Рибите сънят е вълнуващо занятие, което е освен належащо за оцеляване, само че и толкоз прелестно, колкото четенето на хубава книга или гледането на трогателен филм. Когато са отпочинали са щастливи и като че ли се снабдяват със суперсили. Обратното важи с цялостна мощ – когато са тъжни, се трансформират в същински мечоци.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР