Колко е хубаво да учиш в реномирана гимназия, намираща се

...
Колко е хубаво да учиш в реномирана гимназия, намираща се
Коментари Харесай

Пушиш и хвърляш на земята! Редовна практика на ученици от Хуманитарната гимназия

Колко е хубаво да учиш в реномирана гимназия, намираща се в центъра на Пловдив. Не всички ценят това обаче, изключително учениците от филантропичната гимназия “Димитър Благоев ”, които след междучасията оставят след себе си същински потоп от фасове и кутии от цигари пред постройката на учебното заведение. Районът към школото се е трансформирал в кошче за отпадък, макар множеството места, обозначени за изхвърляне на боклуци.
Прочетете още
Според минувачи, в междучасията гимназистите излизат на по цигара, а по-късно мързелът ги кара просто да стъпчат фаса на плочките и да го зарежат там.  „ Ето какво оставят след себе си учениците, имайки поради, че 3 огромни коша за отпадък са на 6-7 метра от мястото, на което пушат, това ли е възпитанието на младежите, и държанието дава отговор ли учащи в една от най-реномираните гимназии в Пловдив, или просто е обвързвано с липса на маниери и положително образование, написа нашият четец ”. По думите му на тях „ не им пука ” и даже не им прави усещане по какъв начин изгежда региона към учебното заведение им.

Това държание очевидно е процедура измежду учениците. През февруари TrafficNews писа за сходен проблем, само че този път в региона на професионалната гимназия по облекло " Ана Май ". Там обстановката изобщо не се различаваше, а мястото бе замязяло на кочина. Ден след обявата местоположението пред школото бе изчистена до основи и още веднъж замязя на място, пригодено за отдих на възпитаници и минувачи.

В тези случаи виновността е сложна и не е единствено в държанието на учениците, а и в управлението на самата гимназия, което явно не следи за това дали възпитаниците пушат необезпокоявано пред постройките на учебните заведения си.

Медията ни се надява контролът обвързван с този проблем да се ускори, с цел да не трансформираме красивите алеи в големи кошчета за отпадък!



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР