Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И

...
Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И
Коментари Харесай

Бисерите от видеонаблюдението: Работи ли телевизоро, Кажете зеле, Добре дошли в нашия подкаст

Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? И какво значи бутонът „ стоп ”? Това са част тематиките, за които си приказваха членовете на секционните комисии по време на записите при броенето на бюлетините. Глория Николова прегледа част от видеата, които към този момент са качени в уеб страницата.

„ Абе, нещо не желае да сканира. В събота одобри кода, в този момент единствено се върти, върти, не зарежда. Какво му е ”, пита един от членовете на секционна комисия.

Риалити шоуто с броенето на бюлетините стартира минути след края на изборния ден. На доста места - с провал. „ Само изписва „ стоп ”, „ стоп ”, написа „ стоп ”, „ стоп ”, за какво написа „ стоп ”? Какво „ стоп ”? ”, се чува от едно от видеата.

И се стартира: „ Здравейте, другари! Добре пристигнали в нашия подкаст ”. Мнозина по този начин и не схванаха, че са почнали излъчването. Видеата на някои секции продължиха цели 6 секунди. „ Добре, за какво отново не става? ”, се питаха членове на секции. Други пък започнаха с „ Кажете зеле! ”. 

Голяма част от секциите затрудниха феновете оптимално, като обърнаха камерите безусловно с краката нагоре. „ Гледаш ли ни, Даци? Сега добре ли е? Е, обърнах го. Хубави ли сме, Даци? Хубавици ли сме? Добре, aйде! ”, бяха измежду мненията. 

Други несъзнателно или не избраха най-далечната точка от камерата. Част от комисиите преправяха протоколите си по няколко пъти. Дори калкулаторите се оказаха безсилни пред комплицираните математически задания.

„ Брой недействителни гласове от недействителни бюлетини. Те не са недействителни, а са невалидни. Там имаш 0. Едно е невалидни, друго е недействителни. Айде пиши го по този начин и прави инспекцията! ”, гласяха някои от наставленията. 

С напредването на времето се повиши и напрежението: „ Момичета, и да се караме, на всеки имам какво да кажа. Спрете! Моментът е доста значим! Протоколът е възмутителен! ”.

В Якоруда спря токът и на членовете на секционната комисия им се наложи да броят на мрачно. „ Да не се запалителен единствено, мани го другото. Изгасна токо! Записвай! ”, реагираха членовете на създалата се обстановка. Така остана единствено въпросът - има ли запис, до момента в който светят с фенери. „ Работи ли телевизоро? Още работи ”, питаха обезпокоени членове на СИК.

В Русенско също свързаха излъчването онлайн с малкия екран. „ Така ме гледате в този момент, но след година - две ще съм в Нова телевизия ”, изяснява мъж. Не след година, а ден по-късно, тази комисия откри своето място в Новините на NOVA. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР