Колко често ни се е случвало да се замислим какво

...
Колко често ни се е случвало да се замислим какво
Коментари Харесай

Подаръците, които всеки мъж иска

Колко постоянно ни се е случвало да се замислим какво да подарим на брачен партньор, другар, брат, татко, и да не ни хрумва задоволително добра концепция? Вероятно много. А още по-вероятно е да сме ги питали непосредствено какво желаят за празника, и да не сме получавали съответен отговор.

Така задачата да зарадваме мъжа в фамилията или приятелския кръг с гръмък подарък се оказва предизвикателна, а постоянно и рисково покрай неуспех. А казусът е в мъчителната деловитост на представителите на мощния пол.

Но тъкмо тази характерна линия на мъжете може да ни служи като насочна точка за няколко хрумвания. 

Музика навсякъде

Едва ли има мъж, който да не си пада най-малко малко по технологиите. Но даже и в нашия случай той да не е запален меломан, в последна сметка всички обичаме да слушаме музика с първокласен тон.
 Снимка 568544
 

Преносимата тонколона е идеалният удобен подарък - веднъж откакто към този момент я притежаваме, няма по какъв начин да не носим на всички места с нас.

Капка екстремно преживяване

С това предложение сме малко по-пиперливи и дръзки, само че също толкоз сигурни, че ще притегли любопитството на братя, татковци, приятели и съпрузи.
 Снимка 568547
 

Повечето мъже са фенове на пикантното, а даже и да не сме сигурни до каква степен желаеме да ги предизвикаме с експериментирането с подправките, може да заложим на подбраните комплекти, които са минимум лютиви.

Винаги подготвен

Всъщност, дали ще е джобен нож или различен тип стилен апарат, тук ни привлича идеята, че най-хубавите дарове за мъжа се крият в дребни опаковки.
 Снимка 568543
 

Гарантираме, че ще желае да отваря всяка бутилка бира или вино и ще обикаля из къщи в търсене коя гайка да завие.

Комфорт на всички места

Кой споделя, че пухкавите дарове са единствено за дами? Една комфортна и мека възглавничка за врата може да бъде оценена уместно и от мъжете.
 Снимка 568545
 

Вече си представяме по какъв начин й се зарадват, откакто се приберат от дълъг и уморителен ден в офиса. Ето, най-сетне могат да си отпочинат на дивана пред тв приемника, предостатъчно отпуснали глава върху нея. Или пък да я вземат със себе си при идната командировка.

Бира за всички
 Снимка 568546
 

Добре знаем какъв брой са ценени моментите в мъжките другарски компании на по чаша от обичаното питие.

А да има в дома си " извор " с утоляваща жаждата бира, би било самодоволство за всеки мъж. И можем да му го подарим - кеговете за домашна приложимост може и да са измежду по-скъпите хрумвания, само че инвестицията се заслужава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР