Колко часа на ден прекарвате в сън? Шест? Или може

...
Колко часа на ден прекарвате в сън? Шест? Или може
Коментари Харесай

Позата, в която спим оказва сериозни влияние върху здравословното ни състояние

Колко часа дневно прекарвате в сън? Шест? Или може би всичките осем, както ни поучават лекарите? Понякога е непредсказуемо: може би повече, може би по -малко, казвате. Но несъмнено няма да отречете, че прекарваме забележителна част от живота си в сън. Обръщаме прекалено много внимание на това, което носим,??каква музика слушаме и по кое време ще излезе нов филм с обичания ни артист. Затова дано обърнем внимание на това по какъв начин си почиваме и какво се slucvа с тялото ни по време на сън. 

И по този начин, ето 4-те пози, в които спим най-често:

1. По корем

Това е най-лошата поза за сън, в случай че не спите на главата си /не е по никакъв начин смешно/. Положението „ на стомаха “ е неестествено за гръбначния дирек, визира мускулите и ставите и с времето може да почувствате болки с незнаен генезис. Ако познавате себе си в тази поза за сън, тогава би трябвало бързо да измененията нещо. За дамите това е двоен проблем - позицията на стомаха се демонстрира по най-неблагоприятния метод - увиснали гърди. И не забравяйте, че лицето е просто притиснато във възглавницата - кажете " здравей на бръчките ". Единственото нещо, което може по някакъв метод да озари този отрицателен е, че е малко евентуално да хъркате по стомах.

2. Настрани

Тук картината към този момент е по-благоприятна, в сравнение с в предходната точка. Гръбначният дирек заема естествено състояние, мускулите се отпускат, гърбът и шията към този момент няма да се усещат с неразбираеми болки, в случай че врата не се извива над гигантската възглавница, сложена под главата ви. Лекарите поучават бременните дами да спят в това състояние, изключително от лявата страна - притокът на кръв към матката се усилва. Но както към този момент се досещате, лицето не е предпазено от гънките на възглавницата, което значи, че бръчките някъде са заели позиция " на изчакване ".

3. Свита

Притискането на коленете към гърдите, обвиването на ръцете към тях и покриването на главата с одеяло, криенето от целия свят това несъмнено ви звучи звучи сладко, само че феновете на тази позиция би трябвало да знаят нещо доста значимо. Сгънати колене - увреждане на ставите, което може да се развие в артрит. Не мислим, че си коства да приказваме за приведен напред тил и от тук неправилна стойка при вървене. Тази позиция също предотвратява надълбоко дишане /което е важно/. О да, по какъв начин можехме да забравим. Увиснали гърди при дами и бръчки както при предходните две пози и тук е доста евентуално да ги получите.

4. На гърба

И може би най-хубавата поза. Вратът и гръбначният дирек получават естествена форма. Дишането е надълбоко, мускулите са отпуснати. Гърдите не провисват, бръчките не ви тормозят. Идеално казвате? И ще бъдете прави... С изключение на една точка: хората, които спят по тил, от време на време дишат доста тежко или хъркат мощно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР