Колко автомобила могат да се паркират на автобусна спирка? А

...
Колко автомобила могат да се паркират на автобусна спирка? А
Коментари Харесай

Принципът Аз съм само за малко отново в действие

Колко автомобила могат да се паркират на автобусна спирка? А на велоалея? Най-добре да комбинираме, нали?

Принципите “Аз съм единствено за малко " и “Ако мине номерът " в цялостна мощ се ползват на спирката на градския превоз на кръстовището на бул. “Източен " и ул. “Богомил " по посока надлез “Родопи ", видя Plovdiv24.bg . В час пик се постанова рейсовете да се преценяват с паркираните на спирката коли. За велосипедистите и хора с тротинетки тестването обаче е още по-сериозно.

Автомобилите са тъкмо върху велоалеята, която в тази си част се разполага на пътното платно. Така прекосяването е невероятно. Това принуждава колоездачите да карат по тротоара, което пък провокира недоволството на пешеходците.

Верижната реакция от неприятни страсти може да бъде предотвратена единствено в случай че водачите на МПС си спомнят закона, които са задължени съблюдават, или най-малко неговия член 98. В него доста ясно се споделя, че престоят и паркирането са неразрешени на спирките на транспортните средства от постоянните линии за публичен транспорт на пасажери.

Дали не е време община Пловдив да сложи камери на спирките, както това е направено в Бургас, да вземем за пример? Така с един патрон може да бъдат отстреляни 2 заека - водачите извършители и вандалите, които чупят спирките.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР