Колин Нолан никога не се е свенила да говори за

...
Колин Нолан никога не се е свенила да говори за
Коментари Харесай

Колийн Нолан признава, че е зарязала гаджето си от Tinder три пъти поради сърцераздирателна причина

Колин Нолан в никакъв случай не се е свенила да приказва за сложните моменти в живота си и е била отворена книга, когато става въпрос за нейните два развода, три деца и израстване като една шеста от семейство Нолан.

Така че, когато се срещаме с нея за диалог, Колийн, на 58 години, е прочувствено откровена както постоянно и ни споделя, че тя е напълно за „ прегръщане “ на живота. Тя може да се усмихва, само че усещаме, че нещо й тежи. Оказва се, че в това време, когато се готви да се реалокира в нова къща с приятеля си Майкъл Джоунс, който срещна в Tinder през 2021 година, тя също се пробва да устоя най-големия си наследник 35-годишният Шейн след раздялата със брачната половинка си Мис Англия Мади Уахдан. Двойката се ожени през юли 2022 година, само че влезе в заглавията в края на предходната година, когато Шейн беше упрекнат в невярност.

Колийн, несъмнено, има опит от първа ръка в изневярата със личния си брак с бащата на Шейн, артиста, Шейн Ричи завършващи при сходни условия. Трябваше да се оправя с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР