Колесник на пътнически Boeing 757 на Delta Air Lines е

...
Колесник на пътнически Boeing 757 на Delta Air Lines е
Коментари Харесай

Нов инцидент с Boeing: Колесник падна при излитане на самолет със 190 души на борда

Колесник на пътнически Boeing 757 на Delta Air Lines е паднал, до момента в който самолетът се е подготвяла за политане от интернационалното летище в Атланта, Съединени американски щати.

Инцидентът се е случил през уикенда, сега тече следствие.

Никой от 184-те пасажери и шестимата членове на екипажа на борда не е потърпевш.

В отчета на американския авиационен регулатор, който ревизира случая, се показва, че " колесникът се е откъснал и се е търкулнал надолу по хълма ".

Самолетът е трябвало да лети до Богота, Колумбия. След случая пасажерите са били качени на заместващ полет, оповестява New York Times.

В началото на тази година управляващите в Съединени американски щати започнаха публично следствие на случай с различен спорен модел на Boeing - 737 Max 9.

Това се наложи, откакто панел от самолета се откъсна по време на полет.

Федералната авиационна администрация подреди цялостна инспекция на 171 машини от този тип в Америка.

С повишаването на опасенията на пасажерите Kayak - водещ онлайн туристически сътрудник, актуализира филтрите си, с цел да разреши на клиентите да изключват полети, при които се употребяват проблематичните самолети 737 Max на Boeing.

Kayak вкара филтър за самолети още през март 2019 година, само че след случая с Alaska Airlines преработи настройката, като я направи по-видима на страницата за търсене и добави опция за разграничение на самолетите 737 Max 8 и Max 9, заяви " The Guardian ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР