Колективните органи ще заседават и ще вземат съответните решения. Предполагам,

...
Колективните органи ще заседават и ще вземат съответните решения. Предполагам,
Коментари Харесай

Чакъров от Росенец: Колективните органи на ДПС ще заседават и ще вземат решения с участието на Доган. Днес имам лична среща с него

Колективните органи ще заседават и ще вземат съответните решения. Предполагам, че това ще се случи с присъединяване на господин Доган. Благодарим на структурите и на обществото за поддръжката, доста е значимо всички партии да действат с демократични правила. Движение за права и свободи има всички предпоставки и съпротивителни сили това да се случи. Когато се реши датата на съвещанието на Централния съвет, ще бъдете известени.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров в Росенец, съобщава Нова тв

След турбулентната седмица за Движение за права и свободи, се очакваше нова среща на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган през днешния ден в Росенец с неговите поддръжници. 

За разлика от предходната седмица, обаче пред лятната резиденция на почетния ръководител на ДПС е умерено. 

В устава на Движението е записано, че почетният ръководител може да свика съвещание на Централния съвет. Той заседава с болшинство от 2/3 и е груповият орган, който може да изключи всеки член на Движение за права и свободи, който е нарушил правилника на групировката. 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР