Колективна награда за целия екип, първо място за компютърна презентация,

...
Колективна награда за целия екип, първо място за компютърна презентация,
Коментари Харесай

Призови места за учениците от ППМГ – Враца от 10-ото национално състезание по информационни технологии

Колективна премия за целия екип, първо място за компютърна презентация, второ място за уеб уебсайт и трето място за колективен план е равносметката от присъединяване на учениците от профилираната природо-математически гимназия в 10-то юбилейно издание на националното съревнование по осведомителни технологии.
Състезанието се организира от 23 до 25 март в Благоевград и е ориентирано към възпитаници от V до ХІІ клас. Това е най-големия учебен конгрес в страната заради актуалността на динамичните осведомителни технологии и поради огромния интерес на надарените му участници. Неговата цел е да даде опция на учениците за интелектуална изява, да стимулира учителите за работа с деца с изявени качества в съответните научни области, посредством потреблението на компютърни технологии.
Уникалността на надпреварата не е единствено в неговия спортен темперамент, а и в просветителната му мощ по време на отбраните и в деня предхождащ самото съревнование. Тази година тематиката бе „ Етнографски области – знаци на паметта “. Дни преди откриването на надпреварата бе разгласен и конкурс за колаж. Журито дефинира посредством гласоподаване спечелилия в състезанието – Венелина Андреева от 8 в клас.
Учениците на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ се завърнаха с купи, грамоти и награди в 4 категории - 1-во място за Венелина Андреева от 8 в клас в категория „ Компютърни презентации “; 2-ро място за Симона Вутова и Цветослав Николов от 8 а клас в категория „ Уеб уебсайт “; 3-то място за Алекс Исаев, Красимир Гешев и Мартин Маринов от 7 б клас в категория „ Групов план “ и Колективна премия за целия екип на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “- Враца.
Ръководството на гимназията сервира специфични благодарности на учениците, които почтено показаха гимназията и на техните ръководители: Лилия Маркова, Станислава Каменова, Илонка Вутова, Албена Цекова и Цанка Парашкевова. ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ благодари и на Сдружение с нестопанска цел „ Дом на науката и техниката” - Враца за общителното подпомагане, обвързвано с финансиране на присъединяване на надарените възпитаници и техните учители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР