Колежът за девици Сейнт Мери в Нотр Дам, Индиана, обяви,

...
Колежът за девици Сейнт Мери в Нотр Дам, Индиана, обяви,
Коментари Харесай

Училище за девици отваря широко врати за джендъри

Колежът за девици „ Сейнт Мери ” в Нотр Дам, Индиана, разгласи, че ще обмисли опцията за биологични мъже да посещават университета, в случай че се разпознават като дами, написа Fox News.
Президентът Кейти Конбой заяви на факултета в имейл във вторник за смяната в политиката.
„ Сейнт Мери ” ще преглежда претенденти за бакалаври, чийто пол, избран при раждането, е женски или които непрекъснато живеят и се разпознават като дами “. Макар че колежът към момента дефинира практиките, които ще последват от смяната в политиката, приемът ще стартира да преглежда транссексуални претенденти през есента на 2024 година
След като решението провокира неодобрение, Конбой цитира папа Франциск, с цел да оправдае политиката.
„ Папа Франциск се застъпва за любовта като подобаващ метод към тези, които са разнообразни от нас самите: „ Любовта, затова, е освен това от поредност от доброжелателни дейности. Тези дейности имат своя източник в един съюз, който от ден на ден се насочва към другите, считайки ги за скъпи, почтени, приятни и красиви, с изключение на физическия или моралния си външен тип. Любовта ни към другите, към това кои са те, ни кара да търсим най-хубавото за живота им ", се споделя в изказването й, написа " Телеграф ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР